Seriál Karate Kid, který navazuje na 34 let starý film, má první trailer

Seriál Karate Kid, který navazuje na 34 let starý film, má první trailer
Cobra Kai | YouTube
V roce 2010 vznikl poměrně solidní remake s Jackiem Chanem a Jadenem Smithem, který navíc v kinech hodně vydělal. Dlouhou dobu se mluvilo o dvojce, nakonec z toho ale nic nebylo. Místo toho přichází přímé seriálové pokračování původní série, konkrétně úplně prvního filmu. V něm se Daniel utkal s Johnnym Lawrencem v turnaji All Valley Karate Championship.
A vrací se v něm hlavní soupeři z filmu v podání původních herců! Johnny (William Zabka) se rozhodne znovu otevřít tréninkové centrum Cobra Kai dojo, což obnoví jeho rivalitu s Danielem (Ralph Macchio). Viz první trailer:
Seriál nese název Cobra Kai , vznikl pro YouTube Red a první upoutávka vyvolává rozpačité pocity. Je zajímavé vidět "staré známé" o 34 let později, ale co jsme jim v rámci jisté neobratnosti tolerovali jako dětem, to by nyní mohl být slušný trapas (a podle pohybů to nevypadá, že by pánové poslední tři dekády trénovali karate). Překvapivá je volba platformy. Služba YouTube Red se do téhle chvíle zaměřovala na mladé diváky, podobný projekt ale jednoznačně cílí na starší publikum, které vyrostlo na originálu. Bude zajímavé sledovat, jak si s "dospělým" formátem na YouTube poradí.
Seriál bude mít deset epizod a na YouTube Red dorazí 2. května 2018
Cobra Kai
jestrab-se-vraci-trailer-na-serialovy-karate-kid-je-online