Karl Urban má nápad, jak by se mohl vrátit jako Soudce Dredd

Karl Urban má nápad, jak by se mohl vrátit jako Soudce Dredd
Slyův výraz při "I'm the Law" se stal téměř legendární.
To i verze se Sylvesterem Stallonem z roku 1995, což je opravdu nehorázná ptákovina, vydělala 3x tolik. Kde se stala chyba? Těžko říct. Urbanův Dredd nastoupil do kin v nekompromisním eRkovém sestřihu, na což možná nebyli diváci tehdy úplně připraveni (na druhou stranu měli s krvavými komiksy dávnou zkušenost díky Bladeovi). Svůj díl nejspíš sehrála i nedůvěra, protože zmíněná první adaptace se Slyem to u fanoušků předlohy vážně nevyhrála.
karl-urban-ma-napad-jak-by-se-mohl-vratit-jako-soudce-dredd
Slyův výraz při "I'm the Law" se stal téměř legendární.
Spekulovat můžeme donekonečna. Faktem je, že Dredd propadl, což je vzhledem k jeho kvalitám a naprosto přesnému Karlu Urbanovi v hlavní roli ohromná škoda. Tvůrci měli v plánu pokračování, z čehož samozřejmě sešlo. Pořád se ale té myšlenky úplně nevzdávají. Šance na druhý celovečerák jsou nicméně v tuhle chvíli minimální. Lehce by mohl pomoci argument "fanoušci jsou v tuhle chvíli trochu jinde, podívejte se na úspěch eRkového Deadpoola", jedna vlaštovka ale jaro nedělá. Jak tedy vrátit Dredda do hry?
Urban na svůj twitterový účet nadhodil nápad, který by stál za zvážení.
Jo, to by mohl fungovat. Netflix se v posledních letech vyprofiloval jako silný hráč, jemuž jdou drsné komiksy k duhu (viz Jessica Jones a Daredevil) a i Amazon má ve své seriálové tvorbě několik silných zářezů. Osobně se mi i mnohem víc zamlouvá myšlenka, že bych si Urbanova Dredda užil v rámci několikadílného seriálu namísto "pouhých" dvou hodin v dalším filmu.
Jak jste na tom vy, stáli byste o Dreddův návrat s Urbanovou čelistí v seriálové podobě, nebo vás tenhle komiksový drsňák úplně míjí?