Jessica Jones

77%
Jessica Jones

Jessica Jones (Krysten Ritter) je superhrdinka trpící posttraumatickým syndromem, která si otevře detektivní kancelář pro pomoc jiným superhrdinům.




hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Žádná z těch tří sérií nebyla vysloveně nadprůměrná, prostě si myslím, že se tady ten potenciál (hlavní hrdinka prostě jen chlastá a je plná cynismu. No není to super?) naplno vůbec neprojevil. Jakoby se tvůrci báli, že z jediné ženské marvel netflix postavy nemůžou udělat tak temnou osobu, jak se to nabízelo. Takže vznikl takový ořezaný kočkopes pro šiorké publikum, hlavně pro to ženské.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
To co přinesl Daredevil přináší i Jessica Jones. Jiné nakouknutí na svět Marvelu které je skvělé. Budu se tedy opakovat jako u Daredevila: Netflixový Marvel vládne!
Atchyroz
3 398 bodů
8
75% - Se seriálem Jessica Jones jsem měl vždycky jeden větší problém. Stejně jako ostatní marvelovské seriály od Netlfixu má problém s tempem, délkou epizod a natahovaným dějem. 13 epizod je až moc a pro tak pomalý detektivní děj s noirovou atmosférou to může být na škodu. Každopádně, první série byla hodně super. Krysten Ritter se do role Jessicy vžila a sedí ji to. Ale hlavním tahákem oné první sérky nebyla ona, nýbrž hlavní záporák Kilgrave s hodně zajímavou schopností, povahou a perfektně jej zahrál David Tennant, který se může spolu s daredevilovým King Pinem směle řadit mezi nejlepší MCU záporáky v seriálech. Byla zde vybudována slušná atmosféra a vedlejší postavy také nebyly zlé. Nicméně druhá série již zaznamenala jistý sešup v kvalitě, nebyla už tolik dějově zajímavá (hlavně kvůli absenci předešlého záporáka) a ještě více je tady příběh až moc natahovaný, čili, kdyby byla série zkrácena o několik epizod, ničemu by to neuškodilo a mělo by to fajn tempo. Stejně na tom je i série třetí. Nicméně, ta se může pyšnit celkem dobrým záporákem, který si podobně jako Kilgrave dobře hraje s psychologií postav, ale není ho tady tolik a moment tajemna se vytratí poměrně rychle. Vedlejší postavy jako Trish a její matka, Malcolm nebo Jeri, které byly na začátku relativně oukej, v dalších sériích relativně ostrouhali a přišlo mi, že tvůrci už moc nevěděli co s nimi. Čím dál víc mě přestávali bavit do chvíle, kdy mi tam spíše vadili. Nicméně v trojce se objevuje i jedna nová postava s novou schopností která určitě zaujme. Celkově je Jessica Jones celkem fajn detektivka, ale určitě se nezavděčí každému.

Dodatečné informace

Původní název:
Jessica Jones (více)
  • USA Jessica Jones
Země původu:
USA
Čeština:
Jessica Jones je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch