Soutěžící prvního Survivoru vzpomínají na natáčení: Jak těžké je najít imunitu a co bylo napsáno ve smlouvě?

Soutěžící prvního Survivoru vzpomínají na natáčení: Jak těžké je najít imunitu a co bylo napsáno ve smlouvě?
Pořad Divočina z ostrova | Nova/Kinobox
S ním tak ve studiu došlo k dalšímu vzpomínání na první sérii. Vladimír s Adamem ve videu níže probírají, jak fyzicky i psychicky náročný Survivor je, jak jim tato zkušenost změnila život a došlo i na další zajímavé zákulisní informace. Adam se rozpovídal, jak náročný pro něj byl v soutěži střet s mladší generací a s Vláďou probrali i náročnost hledání imunity. Došlo také na zajímavý detail ze smlouvy, podle něhož mají účastníci zakázaný fyzický kontakt, aby nedošlo ke zbytečným potyčkám a rvačkám. A podle Vládi toho někteří slabší soutěžící dokáží využít.
Divočina z ostrova - Survivor Podcast
Divočina z ostrova - Survivor Podcast
Rozpovídali se ovšem také o událostech ze 3. a 4. dílu, které se tento týden objeví na obrazovkách televize Nova a už o týden dříve je mohli fanoušci vidět na Voyo. V nich týmy mimo jiné řeší Mikýřovu taktiku, v níž do duelu prakticky nominoval sám sebe. I na ostrově vyvolalo toto rozhodnutí velké diskuze a někteří vidí, že z internetového baviče roste velký hráč. Ve třetí epizodě naruší soutěž závažné přírodní podmínky, kvůli nimž musí být hráči evakuováni.
Divočina z ostrova | 2. díl | Kinobox
V obou dílech pak začíná houstnout atmosféra v obou kmenech, což si Vláďa jako divák pochvaluje. Dojde k hádce mezi Mikýřem a Tomášem a moderátor Ondřej Novotný nesouhlasí s herním nasazením Rachel, která připustí, že nemá takovou motivaci ve hře zůstat jako ostatní členové kmene. A dojde samozřejmě i na pláč a ostrá slova. Co si o těch nejožehavějších situacích myslí Vláďa s Adamem a jak se na vyhrocené momenty dívají z pohledu bývalých hráčů? To se dozvíte ve druhé epizodě pořadu Divočina z ostrova.
Díváte se na třetí sérii reality show Survivor Česko & Slovensko? Nezapomeňte ji ohodnotit na Kinoboxu!
Pořad můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroj: Kinobox, Nova