Adaptace her Assassin's Creed a Splinter Cell mají nové scenáristy

Adaptace her Assassin's Creed a Splinter Cell mají nové scenáristy
Natáčení by mělo začít již v srpnu, přičemž filmaři najali Shedlona Turnera (X-Men: První třída), aby udělal poslední úpravy scénáře. O ději zatím nic neřekli. Můžeme se jen dohadovat, zda využijí některou ze zápletek dostupných 6 herních dílů, nebo zda si vytvoří vlastní originální příběh.
michael-fassbender-a-tom-hardy-ozivi-hry-ubisoftu-1
To historická bojovka Assassin's Creed našla scénáristy dva. Těmi, kdo budou mít za úkol přenést děj hry na filmové plátno, budou Adam Cooper a Bill Collage (společně napsali Mistrovský plán). Michaelu Fassbenderovi připadla hlavní asasínské role a navíc bude snímek i produkovat. Natáčení je také v plánu na srpen a premiéra pak o rok později - tedy na léto 2015.
michael-fassbender-a-tom-hardy-ozivi-hry-ubisoftu-3
Hrdinou hry Assassin's Creed je Desmond, který má genetické vzpomínky svých dávných předků, díky nimž se mohou hráči přenést do 12. století (do období Křížových výprav) a stát se členy bratrstva asasínů, nebo do Itálie 15. století. Stejně jako herní kolega Sam se i Desmond dočkal již 6 dílů. Uvidíme, jakou verzi si filmaři vyberou, ale asasíni a Křížová výprava mi přijdou jako dokonalé řešení. Co vy? Jaké díly těchto her byste chtěli vidět ve filmu?
Obrázek článku