Další posilou Expendables 4 bude bývalý James Bond Pierce Brosnan

Další posilou Expendables 4 bude bývalý James Bond Pierce Brosnan
Zatímco Stallone a spol aktivně pracují na trojce, Lerner již verbuje do čtyřky. Nově se zaměřil na Pierce Brosnana, jehož si většina diváků vybaví hlavně jako Jamese Bonda. Lerner aktuálně s Brosnanem jedná, přičemž sám herec před nedávnem v jednom z rozhovorů přiznal, že kdyby přišla nabídka na to zahrát si v Expendables, nebránil by se. "Řekl jsem Avi Lernerovi, 'Pokud to vyjde a bude dobrý scénář, víš, kde mě najít. Tak jednoduché to je," uvedl Brosnan a dále dodal: "Jde o zábavu. Můžete samozřejmě natáčet filmy, co nějak změní svět, ale být součástí Expendables? To bych sakra rád dělal!"

Trailer na Expendables 3:

Expendables: Postradatelní 3 | Lionsgate
Zajímavá je i zpráva, že by chtěl Lerner do čtyřky znovu zlákat Harrisona Forda, jenž bude trojkou v sérii debutovat. Taktéž by rád ukecal k návratu Bruce Willise (o tom, proč ve trojce není, jsme více psali ZDE). Pokud jde o obsazení Jackieho Chana a Stevena Seagala, které Sly láká již od natáčení jedničky, ani ve čtyřce to nejspíš nedopadne. Důvody? Jackie toho má moc na práci a Seagal si očividně nikdy neurovná spory, které má s Lernerem.
Natáčení Expendables 4 by mělo odstartovat již letos, třetí díl dorazí do českých kin 14. srpna 2014. Mezi nové tváře vyjma zmíněného Forda patří Wesley Snipes, Antonio Banderas, Kelsey Grammer a Mel Gibson.