Avengers: Age of Ultron nabírá Aarona Taylor-Johnsona

Avengers: Age of Ultron nabírá Aarona Taylor-Johnsona
Joss Whedon
Pro ty, kteří se s tímto mutantem ještě nesetkali, malé informační okénko: Quicksilver není jen značkou oblečení, ale také jméno syna Magneta, nechvalně známého mutanta a nemesis/BFF Profesora Charlse Xaviera. Jeho schopností je, že dokáže běhat nadpřirozenou rychlostí (takový marvelácký Flash). Častokrát je vídán se svou sestrou, Scarlet Witch, která by se v sequelu Avengerů měla také objevit. Studio nicméně ještě není rozhodnuto, kdo si ji zahraje (často se spekuluje o Elizabeth Olsen). 
Jeremy Renner, Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth
Avengers
Šušká se taky, že kvůli problémům a dohadům mezi studiem a producenty bude muset film využít alternativní pozadí života sourozenců, z čehož znalci komiksu asi nebudou mít radost. Marvel totiž prý nemá právo říci, že Quicksilver a Scarlet Witch jsou Magnetovými potomky a dokonce ani to, že jsou mutanty (neptejte se mě proč, na to jsou právníci). Znamená to tedy, že Joss Whedon bude muset oběma supehrdinům vymyslet úplně nový zrod. 
Joss Whedon
Joss Whedon
Aaron má díky Kick-Assu již pár zkušeností s komiksovými snímky a dle mého není vůbec špatnou volbou pro Quicksilvera. Nebo nesouhlasíte?