Kdo je lepší? Arnold Schwarzenegger, nebo Sylvester Stallone? Hlasujte v naší anketě k filmu Plán útěku!

Kdo je lepší? Arnold Schwarzenegger, nebo Sylvester Stallone? Hlasujte v naší anketě k filmu Plán útěku!
Ti dva se setkají v jedné z amerických věznic. Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) se zde ocitl kvůli kyberterorismu. Ray Breslin (Sylvester Stallone) coby "útěkář na objednávku" testující odolnost bezpečnostního systému vězeňských zařízení. Háček je v tom, že někdo "zahrál levou" a zatímco jindy Ray může z fušky kdykoli odejit, tentokrát má slušnou šanci, že v nejmodernějším vězení světa skutečně zůstane do konce života. Emil může podat pomocnou ruku. Ray je ale v situaci, kdy nevěří nikomu a ničemu. Najdou dva kohouti - v tomto případě Rocky a Terminátor - společnou řeč?
Plán útěku
Plán útěku
Premiéra filmu Plán útěku zároveň otevírá klasickou a věčnou otázku: „Kdo z nich je lepší? Kdo by koho přepral? Kdo by komu nakopal zadek? Který z těch dvou je tím jedním jediným úplně největším akčním hrdinou?"
Plán útěku
Odpověď na spor, který jistě nejednou přerostl v hádku, se nyní hledá na internetu. Český distributor filmu Plán útěku organizuje velké hlasování, z něhož by měla, alespoň za Českou republiku, vzejít jasná odpověď. „Základem je hlasování na našich stránkách. Zároveň ale chceme, aby taková anketa běžela i jinde na jiných webech s tím, že my pak dílčí výsledky z jednotlivých „volebních okrsků“ sečteme a dostaneme mnohem širší a závaznější odpověď,“ upřesňuje Ondřej Kulhánek, ředitel kinodistribuce společnosti Bontonfilm. „Já sám hlasuju pro Sylvestra. Už jsem si kvůli tomu leccos vyslechl, ale on je pro mě víc.“
Rozhodovat mohou sympatie k hercům, k jejich jednotlivým filmům, porovnání všech jejich hrdinů nebo jen těch nejvýraznějších, počet zlikvidovaných nepřátel nebo údernost "stíracích" dialogů. Postavy Arnolda Schwarzeneggera vynikaly hrubou silou, postavy Sylvestra Stalloneho nezdolností. Kritérií, podle nichž se lze orientovat, je mnoho. A oba uměli cedit hlášky s takovou grácií, až z toho plesalo nejedno akční srdíčko.
Obrázek článku
Tak co? Sly, nebo Arnie? Hlasovat můžete v anketě, kterou pro vás tímto na portálu Kinobox.cz spouštíme a trvat bude až do 24. října. A nezapomeňte se v diskusi pod článkem vyjádřit, proč jste se rozhodli právě pro jednoho ze dvou borců.