První obrázky a trailer ze snímku Parkland, který nabízí nový úhel pohledu k atentátu na JFK

První obrázky a trailer ze snímku Parkland, který nabízí nový úhel pohledu k atentátu na JFK
Na obrázcích si můžeme prohlédnout Billyho Boba Thorntona jako Forresta Sorrellse - vedoucího dallaské tajné služby. Zaca Efrona jako nezkušeného doktora, čekajícího na příjezd prezidenta a hlavní sestru v podání Marcii Gay Hardenové. Nikdo z nich nevěděl, proč prezident přijíždí a v jakém stavu, nikdo na tak rozsáhlá zranění nebyl připraven. No a nakonec Paul Giamatti jako svědek Abraham Zaprunder, kterému se podařilo celou událost natočit a jehož záznam patří asi mezi nezkoumanější a nejvysílanější záběry na světě.
Paul Giamatti
Marcia Gay Harden
Režisér a zároveň autor scénáře Peter Landesman (drama (Ne)lidský kšeft z roku 2007) se nesoustředí na nějakou konspirační teorii, jen doufá, že jeho snímek povede k diskusi. "Nikdo ve snímku nesloží ani jeden dílek skládačky do sebe," uvedl režisér. "Všichni se snaží pouze přežít tragédii, kterou prochází. Jsem si ale jistý, že i tak snímek vyvolá velkou debatu."
Zac Efron
Premiéra je v plánu na září ve Spojených Státech a ve zbytku světa na 8. listopad - tedy necelých 20 dní před 50. výročím oné osudné události.

A na konec slíbený trailer: