Profesor Xavier varuje přítele Holmese před záští jeho hereckých kolegů

Profesor Xavier varuje přítele Holmese před záští jeho hereckých kolegů
profesor-xavier-varuje-pritele-holmese-pred-zasti-jeho-hereckych-kolegu-3
Pro Cumberbatche vše začalo snímkem Pokání, díky němuž dostal nabídku na roli v seriálu Sherlock. Moderní uchopení známého vyšetřovatele ho vynesla k filmům, o nichž se mu nejspíš ani nezdálo. Ať už účinkování v Hobitovi Petera Jacksona, nebo již dnes kultovní role Johna Harrisona v novém Star Treku. Vypadá to, že čehokoli se Cumberbatch dotkne, to se promnění ve zlato.
Proto se není čemu divit, že jeho kamarád James McAvoy dal britskému tisku vědět o svých pocitech. "Ha, Benedict se nemusí bát o své fanoušky, nemusí se bát médií či náhlých změn jeho vzledu (kvůli jiným rolím). Čeho by se ale měl bát, to je zášť ostatních slavných herců, kteří si ho za chvíli najdou a odseknou mu křídla pro svůj prospěch."
profesor-xavier-varuje-pritele-holmese-pred-zasti-jeho-hereckych-kolegu
Benedict s úsměvem Jamesovi oponoval. "Většina mých přátel a kolegů herců je naopak velmi milá a úspěchy si přejeme navzájem a je nadšena tím, čím teď právě procházím. Je velmi hezké něco takového slyšet, navíc ještě když nejsem tak pohledný jako James."
profesor-xavier-varuje-pritele-holmese-pred-zasti-jeho-hereckych-kolegu-2
Tak či onak, Benedict (a samozřejmě i James) si úspěch zaslouží a jedná se obdivuhodné herce, kteří si uměli na zájem dávů počkat.