Ovečka Shaun se dočká filmového zpracování!

Ovečka Shaun se dočká filmového zpracování!
| British Broadcasting Corporation (BBC)
Na jejich stole se zrodily Wallace a Gromit, hrdinové dobrodružné komedie Piráti!, Slepičí úlet a samozřejmě i Ovečka Shaun. No a tento úžasný a zlobivý beránek by se konečně mohl dočkat vlastního celovečerního filmu!
ovecka-shaun-se-docka-filmoveho-zpracovani-1
Aardman oficiálně oznámili, že se spojili se společností STUDIOCANAL a společně hodlají produkovat a distribuovat film se Shaunem jako hlavní hvězdou. Animace se ponese přesně v duchu úžasného seriálu - tedy za pomoci plastelínových figurek. Scénáře se ujme tvůrce seriálu Richard Goleszowski, který se navíc s Markem Burtonem hodlá chopit i režie.
Ovečka Shaun
Ovečka Shaun | British Broadcasting Corporation (BBC)
Zápletku zatím nikdo neprozradil, ale pole působnosti, na kterém budou moci oblíbení hrdinové předvádět své kousky, bude podle všeho vstkutku ohromné. Ostatně posuďte sami na základě jediné informace o ději: Shaunova rošťárna neúmyslně způsobí odchod Farmáře z farmy. Shaun, Bitzer a zbytek stáda se musí vydat do města, aby ho zachránili... A tím Aardman nekončí. Ještě tento rok začne natáčení 4. série seriálu s 20 novými díly a jejich premiéra je v plánu na začátek roku 2014.
Kdy by se mohl snímek podívat do kin zatím nevíme, ale podle prvního obrázku to vypadá, že oveček bude dost a třeba to bude i mírně napínavé. Obyvatelům daného města můžeme zaručit jediné - návštěvu těchto ovcí si budou pamatovat dlouho a možná z toho budou mít i pořádný bolehlav!
ovecka-shaun-se-docka-filmoveho-zpracovani
Shaun už se pilně učí svou roli...
P. S.: Pomocný detail. :-)
ovecka-shaun-se-docka-filmoveho-zpracovani-3