Piráti!

68%
Piráti!
Film ukazuje události, které se přihodí bandě bodrých smolařských pirátů, když křižují sedm moří v dobrodružství hodném barona Prášila. Tato komedie začíná, když Pirát kapitán se svou posádkou vytáhne do bitvy proti svému soupeři Černému Bellamymu, aby získal kýženou cenu „Pirát roku“. Jejich cesta vede z Karibiku až do viktoriánského Londýna, kde se setkají s všemocným nepřítelem, který je odhodlán vymazat piráty z povrchu zemského jednou provždy. Piráti zjišťují, že jejich pátrání je vítězství dobrosrdečného optimismu nad nudným násilím zdravého rozumu. (oficiální text distributora)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Piráti! nejsou sice jen čistě plastelínovou záležitostí (digitální prostředí),ale stále se jedná o poctivou ruční práci,která je originální a zábavná. Příběhově jednoduché,ale s jasně stanoveným cílem pobavit diváka. To se daří naplno,protože je zde přehršel gagu,které mne nutily až k slzám jak jsem se smál.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
8
To CGI do toho cpát nemuseli a délka je zbytečně přestřelená, ale jinak další poctivý animák. Sice to není tak vymakané jako Slepičí úlet, ale přesto spousta scének skvěle působí. Tady to není o originalitě nebo chytrosti, ale skvělém timingu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Ikdyž tihle animovaní piráti tady zrovna skvělým hodnocením neoplývají (pro srovnání John Carter 65%. Bitevní loď 64% - wtf), já se bavil parádně. Mnohem lepší než poslední 3 díly Sparrowa dohromady. 8.5/10

Dodatečné informace

Původní název:
The Pirates! Band of Misfits (více)
  • Velká Británie Piráti!
  • Velká Británie The Pirates! Band of Misfits
  • Velká Británie Piráti! Spolok babrákov
  • Velká Británie The Pirates! In an Adventure with Scientists!
Premiéra v ČR:
26. 4. 2012
Distributor:
Falcon
Země původu:
Velká Británie, USA
Čeština:
Piráti! je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch