Dárek ke dni matek: Hubený Marek Taclík

Dárek ke dni matek: Hubený Marek Taclík
| Jan Dvořák / Bionaut Films
Martin a Venuše (2013) je název nové české romantické komedie, která vzniká pod rukama osvědčeného producentského tandemu Adam DvořákTomáš Vican. Zkušená a úspěšná dvojice má za sebou celou řadu diváky oblíbených filmů: Lidice (2011), Bobule (2007), Rafťáci (2006). Scénář napsaly Kristina Dufková a Andrea Jarošová, režie se ujme Jiří Chlumský (7 dní hříchů /2012/, Nedodržený slib / 2009). Do hlavních rolí jsou obsazeni Kristýna Boková a Marek Taclík. Hudbu k filmu obstará Michal Hrůza.
Film, který se začne natáčet na začátku září, by měl být dle slov svých tvůrců milou a zábavnou sondou do mezilidských vztahů. Příběh nás provede životem ženy v domácnosti s malými dětmi, která si připadá nedoceněná a jež si nestihla splnit své sny a jejího muže, který se ze všech sil snaží zabezpečit rodinu, díky čemuž na nic jiného nemá čas.
Adam Dvořák
Adam Dvořák | VAC
Adam Dvořák dodává: „Hlavní postava našeho filmu je TÁTA od rodiny. Nejprve jsme zvažovali obsazení ve stylu James Bond, ale pak nám došlo, že TÁTA není vždy štíhlý krasavec s nadpřirozenými schopnostmi. I proto padla volba s hlavní rolí ve filmu Martin a Venuše na Marka Taclíka. Je to skvělý herec a velký profesionál. Ve filmu je úvodní scéna, kde jsou naši hrdinové o sedm let mladší. Proto bychom rádi provedli proměnu našeho " TÁTY Martina". Za pomoci stylistů chceme diváky přesvědčit, že i „taťka“ může být fešák. Marek Taclík nás všechny překvapil, jaký je profesionál, sám se rozhodl, že pro roli sundá několik kilogramů.
Premiéru Martina a Venuše dostanou ženy jako dárek ke Dni žen 8.3.2013. Níže si můžete prohlédnout první oficiální propagační foto k filmu.
darek-ke-dni-matek-hubeny-marek-taclik-aktualizovano