Rafťáci

65%
Rafťáci
Letní teenagerovská komedie režiséra Karla Janáka s Vojtou Kotkem a Jirkou Mádlem v hlavních rolích.
Každý z nás si vzpomíná na noční můru dospívajícího teenagera, kterou je dovolená s rodiči. A když se tato noční můra stane skutečností jen díky nešťastné souhře náhod, je to opravdu k vzteku. Dany s Filipem se ale nevzdávají ani v této situaci.
Celovečerní film Rafťáci je plný smíchu, napětí a trapasů z nečekaných situací. Poslední dovolená s rodiči, při které kluci zažívají akce, u kterých by rodiče vůbec být neměli.

Když Dany slíbil Filipovi, že mu pomůže sbalit holku, netušil, kolik překážek se jim postaví do cesty. Přestože se postupně musejí vyrovnat s přítomností Danyho rodičů, malého brášky Honzíka, přísného instruktora Bořka, objevení dívčího vodáckého kurzu nakonec nabídne nepřeberně možností, jak dosáhnout cíle Filipovy touhy.
Co všechno se dá na vodě zažít? Koupání, nudu, peřeje, únavu, lásku, zklamání či opilost.

Rafťáci jsou komedií pro mládež, teenagery, ale svoje si v něm najde i generace jejich rodičů, kterým se po bezstarostnosti prvních lásek už jen stýská.



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
6.5
Karel Janák opět zabrousil do žánru teenagerovských komedií a opět se mu vedlo velmi dobře. Rafťáci se nesou v odlehčeném duchu a často dokáží pobavit. Velkou měrou za to může sázka na jistotu v podání dua Kotek - Mádl,kteří se už dost předvedli ve Snowboarďácích. Tentokrát k nim navíc přibila i Tereza Voříšková a na tu já nedám dopustit.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
8
Rafťáci pobavili, i když už dávno nepatřím mezi teenagery. Poslední slušný film dvojice Mádl Kotek. Spousta humorných scén, někdy až za hranou. Nepatřím mezi příznivce komedií plných laciného humoru, ale tohle je vyjímka, která potvrzuje pravidlo. Např. špunti na vodě, kteří se pokusili o něco podobného jsou pro mě o několik levelů níže. Tohle se povedlo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ve Snowboarďácích ta honba za odpaněním ještě jakž takž fungovala, ale tohle už byla spíš taková křeč. Není to zas tak moc vtipné a erotiku tady zastupuje jen krátká jízda Voříškové na Kotkovi.

Dodatečné informace

Původní název:
Rafťáci (více)
  • Česká republika Rafťáci
Premiéra v ČR:
9. 3. 2006
Země původu:
Česká republika
Čeština:
Rafťáci je dostupný s českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch