Bobule

67%
Bobule
Bobule jsou česká filmová komedie o mladém městském floutkovi Honzovi (Kryštof Hádek). Honza tráví čas se svým kamarádem Jirkou (Lukáš Langmajer), který je podvodníček se schopností geniálně okouzlit ženy. Oba kamarádi toho využívají k podvodům, obchodují s čímkoliv, co se namane, včetně bytů a aut. Honza se však jednoho dne dozví, že jeho děda na Moravě, kterého dlouho neviděl, je vážně nemocný. Zpráva ho vytrhne z jeho zaběhnutého života a motivuje ho splnit dědovi jeho životní sen – zajistit mu dovolenou snů. Zatímco je ale děda na cestách, musí se Honza s Jirkou postarat o jeho vinařství.



Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
6.5
Po dlouhé době pořádná česká komedie,která ve výsledku nepůsobí nuceně a trapně. Herci jsou přirození a jejich projev velmi dobrý. Je to také zapříčeno tím,že casting se povedl na výbornou. Taková Tereza Voříšková je ve filmu úplně k nakousnutí. Bobule mají slušivou kameru a nádherné lokace. Jsem nadmíru spokojený.
Chrustyn
Chrustyn
43 483 bodů
6
Velice příjemná a pohodová podívaná na kterou se pěkně kouká a rychle uteče. Je dobře, že česká kinematografie má ještě pořád co nabídnout. Je sice pravda, že je na filmu vidět jasná inspirace Scottovým Dobrým ročníkem ale to vůbec nevadí jelikož film vůbec nenudí a má příjemné herecké obsazení kde velice mile překvapil jinak otravný Kryštof Hádek. Jen je škoda, že některé vtipné situace byly až moc prvoplánované a některé i trochu zbytečné. Pokud však divák čeká nenáročnou zábavu film se mu odvděčí vrchovatě.
Pete69
Pete69
31 824 bodů
8.5
Kouzlo Pálavy je nezaměnitelné a i já se jí nechávám rád zlákat a ten kraj mám hodně rád. Možná i to přispělo k tomu, že mám tento film rád. Krásné scenérie, víno.. film má ale i svou hloubku a příběh. Samozřejmě ve filmu je i dost slabší chvilek.. jedním z nich třeba pan Matonoha :)

Dodatečné informace

Původní název:
Bobule (více)
  • Česká republika Bobule
  • Česká republika Grapes
Premiéra v ČR:
27. 3. 2008
Země původu:
Česká republika
Knižní předloha:
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Bobule


Podobné


Powered byJustWatch