Arnold Tweetnul z placu The Last Stand

Arnold Tweetnul z placu The Last Stand
Příběh The Last Stand bude následující: Šerif Owens (Arnold Schwarzenegger) společně s několika dalšími strážci zákona obstarává klid v maloměstě poblíž hranic. Jednoho dne do malého města dorazí problémy velkého kalibru – FBI si během převozu neuhlídá vězně, bosse drogového kartelu. Boss jim uteče, namíří si to do Mexika a cesta vede přímo přes Owensovo město. Vedle Arnieho ve filmu mimo jiné hrají Johnny Knoxville, Jaimie Alexander a Luis Guzmán, se kterými se bývalý kalifornský guvernér vyfotil a poslal obrázek do sítě:
Jaimie Alexander, Luis Guzmán, Johnny Knoxville, Arnold Schwarzenegger
Zatím není jisté, kdo bude hrát bosse. Mohl by to být Guzmán, ale z fotky se jeví spíše jako stárnoucí mexický policajt. Možná se záporáka zhostí obsazený Forest Whitaker, těžko říct. Tvůrci filmu o obsazení bosse zatím mlčí. Snímek režíruje Jee-woon Kim, autor pecky Hodný, zlý a divný, což nám dává naději, že se dočkáme slušně dynamické podívané. Jedinou palčivou otázkou je, jestli na to Arnie ve svých 64 letech ještě má. Osobně doufám, že ano. Myslím, že fanoušci žánru ještě nejsou připravení na konec „posledního akčního hrdiny“.
Víte že?...
... o hlavní roli v The Last Stand uvažovali i Sylvester Stallone a Bruce Willis. Na tom projektu vážně asi něco bude, když to tak přitahuje akční matadory.