Superman má foto, The Amazing Spider-Man 2 datum premiéry

Superman má foto, The Amazing Spider-Man 2 datum premiéry
Henry Cavill se představuje jako "muž z oceli".
superman-ma-foto-the-amazing-spider-man-2-datum-premiery-2
Nepočítáme-li Green Lanterna, který dělá studiu slušné vrásky (při rozpočtu 200 milionů dolarů vydělal pouhých 154), těší se komiksové filmy stálé divácké přízni. Thor urval 447 milionů dolarů, X-Meni: První třída si na své konto připsali 348 milionů a Captain Amerika má po pár týdnech slušivých 200 milionů. Nic z toho samozřejmě není finanční revoluce, ale nejde o zanedbatelné částky. Spider-Man vždy patřil k těm nejúspěšnějším. Původní trilogie vydělala 2 a půl miliardy dolarů a i když byla trojka kvalitativně pochybná, urvala z finančního koláče nejvíc. Nový příběh pavoučího muže je proto netrpělivě očekáván.
Reboot má sice nevděčnou pozici nového začátku, ale lákavě využité 3D (viz trailer) udělá svoje, stejně jako oblíbenost samotného komiksu. Vysoké tržby v kinech The Amazing Spider-Man jsou de facto jisté. A počítají s nimi i v Sony, kde již ohlásili práce na sequelu. Ten vejde do amerických kin 2. května 2014 a bude 3D. Scénář píše opět James Vanderbilt (Zodiac).
Další očekávanou komiksovkou je nový Superman Zacka Snydera. Vzhledem k tomu, že si na železném muži vylámal zuby i Bryan Singer (jeho Superman se vrací tak úplně nefungoval), je otázkou, jak si poradí Snyder. S Watchmeny se vypořádal parádně, ale v poslední době mu kritika spíše nepřeje. První oficiální foto z Man of Steel vypadá každopádně úžasně:
Henry Cavill
Henry Cavill se představuje jako "muž z oceli".
Víte že?...
... původně mělo dojít na čtvrtý díl Spider-Mana Sama Raimiho? Dokonce se zdálo, že je domluvený John Malkovich pro hlavního záporáka. Nakonec ale překvapivě projekt skončil a ze dne na den přešlo studio na restart.