Policajt v Beverly Hills je zpátky! Návrat Eddieho Murphyho srší v traileru nostalgií i akcí

Policajt v Beverly Hills je zpátky! Návrat Eddieho Murphyho srší v traileru nostalgií i akcí
Policajt v Beverly Hills: Axel F | Netflix
Policajt v Beverly Hills patří rozhodně mezi nejpopulárnější série na poli akčních komedií, a to i přesto, že kvalita jednotlivých dílů měla sestupnou tendenci. Jednička patří ke špičce žánru, druhý díl i přes značná klopýtnutí byl stále zábavným kouskem, ale na trojku už fanoušci nevzpomínají vůbec v dobrém. I kvůli tomuto propadáku to dlouho vypadalo, že na čtyřku nakonec nedojde. Postava Axela Foleyho ovšem zůstávala i s přibývajícími léty stále vděčná a Eddie Murphy si ji nejspíš vždy držel v záloze pro svou pomalu uvadající kariéru. A tak se po mnoha letech spekulací čtvrtého Policajta v Beverly Hills opravdu dočkáme. Jen tentokrát nedorazí do kin, ale rovnou na Netflix.
Policajt v Beverly Hills: Axel F
Policajt v Beverly Hills: Axel F
AI
70%
Známý ukecaný polda s tváří slavného komika se tedy znovu vydá do Beverly Hills, což se v minulosti nikdy neobešlo bez komplikací. A ani tentokrát na sebe Axelovy trable nenechají dlouho čekat. Jeho starý parťák Billy (Judge Reinhold) má totiž problémy a do případu se bude muset zapojit i třetí z party, John Taggart (John Aston). Známá trojka se tak dostává na stopu zločinnému spiknutí, v čemž jim bude pomáhat také detektiv Bobby s tváří Josepha Gordona-Levitta, a do toho by Axel rád napravil vztahy se svou dcerou.
V plnohodnotném traileru nám Netflix servíruje správnou letní zábavu, která bude zřejmě skvěle pasovat ke svému červencovému uvedení. Axel F se profiluje jako svižná a zábavná žánrovka, která nabízí dostatek hezky přepálené akce i odlehčeného humoru. Eddie Murphy se zdá být zpátky ve svém živlu a vedle svých parťáků působí, jako kdyby za poslední tři dekády vůbec nezestárl. Coby ukecaný polda tu navíc jezdí se sněžným pluhem, projíždí budovami a krade helikoptéry. Je to zkrátka ta správně ztřeštěná a odpočinková zábava, na kterou jsme byli u této značky zvyklí.
Policajt v Beverly Hills: Axel F: trailer | Netflix
S nostalgií se tu navíc zatím pracuje v rozumných mezích, akci nechybí dynamika a celá upoutávka má ten správný drajv a pozitivní náboj, díky čemuž budou mít fandové nejspíš úsměv od ucha k uchu. Výsledek může samozřejmě stále dopadnout všelijak. Eddie Murphy není zrovna pověstný tím, že by měl dobrý čich na filmy, a jméno režiséra Marka Molloye, který prozatím nic jiného nenatočil, taky vybízí k opatrnosti. Netflix má ovšem k letnímu hitu nakročeno velmi solidně a my můžeme jen doufat, že z návratu Axela se 3. července vyklube i pořádně zábavný film.
Podívejte se také na žebříček nejlepších akčních filmů podle Kinoboxu.
Zdroj: Netflix