Eddie Murphy se vrací do Beverly Hills. Jeho polda byl mimo službu předchozích 30 let

Eddie Murphy se vrací do Beverly Hills. Jeho polda byl mimo službu předchozích 30 let
Beverly Hills Cop: Axel Foley | Netflix
Australský režisér Mark Molloy možná Beverly Hills Cop: Axel Foley mainstreamově debutuje, sama značka má ale samozřejmě bohatou historii. První díl si odbyl premiéru v roce 1984 a pomohl nastartovat kariéru jednoho z nejvýraznějších amerických komiků své generace. Eddie Murphy v mnoha ohledech vždy zůstal u variace této postavy.
Policajt v Beverly Hills: Axel F
Policajt v Beverly Hills: Axel F
AI
65%
K dobru jsme obdrželi nějakou minutu stopáže, jež slibuje hlášky i akci, zároveň se však zatím drží při zemi. Sází na nostalgii, přesto ji neždíme. Murphyho pitvoření v pozdější fázi jeho kariéry už trochu vyšlo z módy, spojujeme si ho s mnoha propadáky. Předním smyslem teaseru tedy jako by bylo nás přesvědčit o tom, že ve své nejslavnější roli může pořád vypadat přirozeně, nikoli jako parodie sebe sama. Toho se daří docílit, i když spíš absencí čehokoliv rušivého a příliš hlasitého než jasně definovaným lákadlem.
Policajt v Beverly Hills: Axel F: teaser trailer | Netflix
Z dalších hereckých hvězd přichází Joseph Gordon-Levitt a Kevin Bacon, kteří jistě dodávají projektu na legitimitě. Když se v minulosti zjevil čtvrtý díl odložené série, čekali bychom spotřební béčko. Netflix si dává záležet, abychom chápali, že jde o dobře produkčně ošetřený film, jenž byl svěřený nadějnému nováčkovi a kde mají zájem o účast přední herecká esa. „Dělat na Poldovi z Beverly Hills není opravdová práce. Sedím v helikoptéře vedle Eddie Murphyho a jeden druhého přivádíme k smíchu. To je sen,“ nechal se Gordon-Levitt slyšet ve Variety.
Premiéra zatím nebyla stanovená, jistě někdy během příštího roku na Netflixu. Zatím se podívejte na žebříček nejlepších filmů této platformy podle databáze Kinoboxu.