Nová tvář Pirátů z Karibiku? Nástupcem Johnnyho Deppa může být hvězda druhé Duny

Nová tvář Pirátů z Karibiku? Nástupcem Johnnyho Deppa může být hvězda druhé Duny
Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta | Disney
Vzhledem k tomu, jak vděčnou mediální osobností se Butler stal, si musíme dávat pozor, když vážíme zvěsti o jeho budoucím angažmá. Jistě, byla legrace, když s Timothée Chalametem vtipkoval o tom, že si zopakuje roli Elvise v chystaném životopisu Boba Dylana, kde hraje hlavní roli Timmy. Neměli bychom tomu ale přikládat váhu nad rámec potenciální zajímavosti, protože v tomto případě jen oba herci tlachali a nechali se trochu unést.
Austin Butler
Austin Butler

Herec

7.7
Další spekulace , která pomalu nabírá na obrátek, je účast Butlera na pokračování kultovního Nelítostného souboje. Režisér Michael Mann je velmi na slovo skoupý ohledně tohoto vyhlíženého projektu a začalo se šuškat o tom, že v něm jednu z hlavních rolí má ztvárnit právě Austin. Když se ho na to ptal americký magazín Total Film, odpověděl mladý herec: „Jo… No… Víte… Jedničku samozřejmě miluju, ale na tohle no comment.“ To samozřejmě vyvolalo velmi vzrušené reakce. Neexistuje zjevný důvod, proč by Butler neřekl jednoduše „ne“, kdyby ve filmu buď již neměl roli, nebo to alespoň nebylo v jednání. Nedávno internetem navíc kolovalo video, na němž Butler trénuje střelbu z pistole. Náhoda? Možná. Možná ne.
po-queenech-hodla-pod-dohledem-rezisera-moulin-rouge-platna-kin-dobyt-elvis-presley-a-v-prvnim-traileru-mu-asistuje-holohlavy-tom-hanks
elvis-trailer
Austin Butler
elvis-od-rezisera-velkeho-gatsbyho-v-upoutavce-slibuje-ze-nas-neceka-uondana-nostalgie
Elvis
A aby těch zvěstí nebylo málo, hollywoodský Insider World of Reel informuje i o tom, že si dělá na Butlera zálusk jeho starý známý Disney a rád by ho viděl v nových Pirátech z Karibiku. O této prokleté sérii jsme slyšeli tolik zpráv a zvěstí, že by bylo bláhové z toho rovnou něco vyvozovat. Disney by musel natočit naráz pět alternativních verzí Pirátů z Karibiku, aby do nich nacpal vše, co se o projektu šušká. Nutno dodat, že Austinův elvisovský akcent, který stále úplně nezmizel, se vlastně docela podobá dikci Johnnyho Deppa v původní roli. A rozhodně by se jednalo o hvězdnou tvář, která by dotáhla do kin i mladou generaci. Umíte si ho představit jako jeho nástupce?
Podívejte se na žebříček nejočekávanějších filmů tohoto roku.
zdroje: World of Reel, Variety