Chuck Norris je zpátky! V traileru na svůj akční návrat bojuje proti mimozemské hrozbě

Chuck Norris je zpátky! V traileru na svůj akční návrat bojuje proti mimozemské hrozbě
Agent Recon | Quiver Distribution
Agent Recon bude pojednávat o speciálním vojenském týmu, který je vyslán, aby prověřil podivné jevy na tajné základně v Novém Mexiku, kde nejspíš dochází k pokusům s mimozemskou technologií. Tým, jenž se zde vyskytoval původně, se nehlásí a celý areál hlídají bytosti s ohromnou silou a rychlostí, které vypadají, že možná ani nejsou z tohoto světa. Mezi hlavními členy týmu pak bude mladý voják Jim a kapitán tajemné vojenské skupiny Alastair, jenž podle prvních záběrů není tak úplně člověkem. A zahraje si ho právě Chuck Norris.
Agent Recon
Agent Recon
AI
50%
Podle prvního traileru se pak akční legenda a nekonečná továrna na vtipy vrací přesně tam, kde strávila většinu své kariéry – do nízkorozpočtových akčních béček, které příliš logiky a scenáristického umu nepobraly a skončily rovnou na DVD, tentokrát už na VOD. Agent Recon pak vypadá levně snad z každého záběru, o čemž svědčí i natáčení na v podstatě jedné lokaci někde v pustině. Na druhou stranu, upoutávka nešetří akcí a záběrů, v nichž hlavní hrdinové kopou a mlátí záporáky hlava nehlava, tu je požehnaně.
Chuck pak vezme do rukou dostatek bouchaček na to, aby potěšil nostalgiky a zakryl fakt, že po osmdesátce už toho co se kopů a otoček týče logicky moc nepředvede. Postava jakéhosi androida by mu pak vzhledem k jeho dosti úspornému herectví neměla dělat problémy. Žádného Johna Wicka či akčňák se špičkovou produkcí zde ale fakt nečekejte, tady se jede levná druhá (i když spíš třetí) liga, jež dá i vizuálem vzpomenout na podobné počiny z osmdesátých a devadesátých let. Pokud jste na podobných kouscích vyrostli, mohl by vám Agent Recon udělat možná i trochu zvrácenou radost.
Agent Recon: trailer | Quiver Distribution
Snímek Agent Recon pak natočil i napsal představitel hlavní role Derek Ting, jenž svým scénářem evidentně přesvědčil legendárního drsňáka natolik, že se po více než 10 letech vrátil z hereckého důchodu. Ve filmu se totiž Chuck Norris naposledy objevil v roce 2012 v druhých Expendables a ani předtím už nebyl představitel Walkera v novém tisíciletí dvakrát aktivní. Co myslíte, potěší jeho comeback alespoň skalní fanoušky?
Podívejte se na žebříček nejlepších akčních filmů podle Kinoboxu.
Zdroj: Quiver Distribution