Chuck Norris je zpátky! K návratu před kameru ho přemluvila akční hororová komedie

Chuck Norris je zpátky! K návratu před kameru ho přemluvila akční hororová komedie
Invaze U.S.A. | Cannon Films
Norrisovi je nyní 83 let, takže už jsme s jeho návratem moc nepočítali. Ostatně, řadu nabídek v posledních dvaceti letech odmítl. Podle serveru The Hollywood Reporter však nyní hodlá udělat výjimku, a to v připravované akční komedii Zombie Plane. V ní si zahraje po boku australské zpěvačky a herečky Sophie Monk, která se v roce 1999 proslavila reality show Popstars a popové hvězdy 90. let s Vanillou Icem (s ním se shodou okolností také sešel ve zmíněné hře Crime Boss).
Chuck Norris
Chuck Norris

Herec, Producent

Ti všichni budou hrát v Zombie Plane sami sebe, respektive své fiktivní verze, vycházející ze skutečnosti. Norrisovou postavou bude velitel Chuck Norris, který vytrénoval Ice v dokonalý stroj na zabíjení. Oba pracují pro tajnou vládní organizaci, jejímž cílem je rekrutovat slavné osobnosti jako tajné agenty, aby společně zachránili lidstvo před hrozbou zombie útoku.
Snímek by si neměl vystačit jen se zmíněnými jmény, tvůrci slibují i další hvězdná camea, ať už ze světa filmu, sportu nebo hudby. Režírují dva debutanti (Lav Bodnaruk a Michael Pier). Zombie Plane by měl vyjít ještě letos, níže se můžete podívat na první obrázek z filmu. Norris bohužel absentuje.
Zombie Plane: Z-Force 1
Zombie Plane: Z-Force 1 | Radioactive Pictures
Shaked Berenson, výkonný producent, k filmu řekl: „Zombie Plane využívá komedii, zombie žánr a nostalgii 90. let jako prostředek ke komentování popkultury, stejně jako ji živí a vytváří nezapomenutelné hlášky a situační komedie až na hranu.“ To rozhodně nejsou malé ambice, dvakrát tolik u debutujících autorů. Norrise coby bojovníka s nemrtvými však na plátně uvítáme vždycky.

Čtete nás rádi? Podpořte nás, prosím, v hlasování o Křišťálovou lupu. Děkujeme.