Karlos „Terminátor“ Vémola se v chystaném dokumentu stane zosobněním extrému

Karlos „Terminátor“ Vémola se v chystaném dokumentu stane zosobněním extrému
Karlos | Bontonfilm
Šafránek má na svém kontě především filmy King Skate a Meky, Samir stojí například za fikční Ivetou od Voya, jež podává ve stylizované podobě příběh tragické hvězdy české popmusic Ivety Bartošové. Právě Samir prý první záběry pro snímek natočil už před deseti lety a Vémola poskytl i starší, dosud neviděné materiály ze svého soukromí. Tvůrci tedy doufají, že pod jejich rukama nevznikl rutinní medailonek, ale důsledný pohled do zákulisí.
Karlos
Karlos
32%
„Je to film o extrémním člověku v extrémní době,“ vysvětluje Samir. „Karlosův život je fascinující, extrémní a zcela odlišný od toho, na co jsme sami zvyklí. Náš dokument reflektuje Karla nejen jako bijce a hrdinu davů, ale zároveň jako otce, partnera, něžného milovníka zvířat a současně jako neústupného, hraničního člověka, který po svém okolí často žádá nemožné – přizpůsobit se jeho životnímu stylu a tempu,“ říká režisér.
Karlos: teaser trailer | Bontonfilm
Na premiéru v lednu příštího roku upozorňuje první upoutávka, z níž o přesné podobě snímku mnoho vyčíst nelze. Dosavadní dokumenty Šafránka se však nenesly v příliš konfrontačním duchu, těžko tedy počítat s tím, že bychom se měli dočkat nějakých velkých kontroverzí či strhávání masek. Spíš dobře střiženého a zrežírovaného snímku o populární osobnosti.
Smíšené zápasy MMA se pohybují na pomezí sportu, zábavy a bulváru. Tvůrci doufají, že se jim energii tohoto fenoménu podaří prostřednictvím Vémoly dostatečně zachytit.