Robert Rodriguez natočil další Spy Kids, došli mu však hvězdní kamarádi

Robert Rodriguez natočil další Spy Kids, došli mu však hvězdní kamarádi
Spy Kids: Armageddon | Netflix
Spy Kids: Armageddon
Spy Kids: Armageddon
43%
Pravda, ona už čtyřka (Spy Kids 4D: Stroj času) za moc nestála. Ale pořád je tahle dětská série tím lepším, co nám Rodriguez v rámci tvorby pro nejmenší kdy naservíroval. Když už nic, vždy alespoň stálo za pozornost obsazení vedlejších rolí. Antonio Banderas, Robert Patrick, Danny Trejo, George Clooney, Carla Gugino, Steve Buscemi, Tony Shalhoub, Sylvester Stallone, Elijah Wood, Salma Hayek, ti všichni si postupně v sérii zahráli. Právě odhalený pátý díl Spy Kids: Armageddon, který míří na Netflix, má Zachary Leviho (Shazam!), a to je všechno. Míň už nové pokračování nabídnout nemohlo.
Spy Kids: Armageddon: teaser trailer | Netflix
Trailer sám o sobě nepůsobí nijak hrozivě, absence hvězd z toho ale dělá naprosto tuctovou záležitost, která jen obtížně vyvolá nadšení. To by se Rodriguez musel vytáhnout coby vypravěč (film tradičně napsal i režíroval). A zrovna v případě série Spy Kids nikdy extra neexceloval.
Děj Spy Kids: Armageddon je následující. Děti nejlepších tajných agentů světa nevědomky pomohou mocnému hernímu vývojáři vypustit počítačový virus, který mu umožní ovládnout veškerou technologii. Samy se proto musí stát elitními špiony, aby zachránily své rodiče i celý svět.
Snímek dorazí na Netflix 22. září 2023.