Natáčení třetího Ant-Mana málem připravilo jednu z hlavních hvězd o nervy

Natáčení třetího Ant-Mana málem připravilo jednu z hlavních hvězd o nervy
Ant-Man a Wasp | Marvel Studios
Práce pro toto studio ale s sebou nese i řadu nepříjemností a novou zkušenost s tím má nyní i herečka Michelle Pfeiffer, která se k Marvelu připojila jako Janet Van Dyne / Wasp ve druhém dílu filmové série o Ant-Manovi. Nedávno dotočila třetí díl s názvem Ant-Man and the Wasp: Quantumania a v pořadu Jimmyho Fallona přiznala, že takovéto natáčení je o nervy.
„Je to náročné. Když jsem se setkala s režisérem Peytonem Reedem, znala jsem jeho práci, ale neměla jsem k dispozici scénář. Musíte s prací souhlasit bez toho, aniž byste předem cokoli četli,“ vysvětlila. Herečka tak přiznala, že poprvé v životě porušila pravidlo, které dodržovala celou svou kariéru – nebrat role bez předchozího přečtení scénáře. Improvizace je pro ni totiž náročná a není si v ní jistá.
nataceni-tretiho-ant-mana-malem-pripravilo-jednu-z-hlavnich-hvezd-o-nervy
Michelle Pfieffer v Ant-Manovi | Marvel Studios
„Ve skutečnosti nevíte, do čeho jdete,“ pokračovala Michelle. „Nakonec před natáčením dostanete scénář, trošku se zklidníte a pak zjistíte, že se každý den mění. Nakonec snímek dotočíte, abyste zjistili, že se to zase mění, takže se vracíte na plac. Je to nervydrásající,“ přiznala.
O snímku samozřejmě nic prozradit nemohla, a i kdyby náhodou přeci jen něco řekla, nejspíš by nám to s ohledem na vše, co o natáčení uvedla, k ničemu nebylo. Protože asi sama neví, co vlastně natočila. Ant-Man and the Wasp: Quantumania má premiéru stanovenou na 27. července 2023.