Já, padouch 4 oficiálně potvrzen. Těšit se ale můžete i na migraci kachen

Já, padouch 4 oficiálně potvrzen. Těšit se ale můžete i na migraci kachen
Já, padouch | Illumination Entertainment
Studia Illumination a Universal prozradila podrobnosti ohledně těchto dvou filmů a zveřejnila data premiér. Já, padouch 4 zamíří do kin 23. července 2024 a Migration o rok dříve – 30. června 2023.
Animák Migration bude vyprávět příběh rodiny kachen, které přesvědčí svého příliš ochranitelského otce, aby odjel na dovolenou, zatímco se snaží migrovat z Nové Anglie, přes New York až na Bahamy. Snímek režíruje Benjamin Renner (O myšce a medvědovi) a scénář napsal Mike White (Škola Ro(c)ku, Ivan je jen jeden, Bílý lotos).
Já, padouch 2
Já, padouch 2
Od snímkuJá, padouch 4 opět očekávejte hlavně rodinnou zábavu, ve které se vrátí nejen Gru, jeho žena Lucy a jejich tři dcery, ale i parta mimoňů v novém splašeném dobrodružství. V originále postavičky opět namluví Steve Carell, Kristen Wiig, Pierre Coffin, Steve Coogan a další. Režiséry snímku jsou Chris Renaud (Já, padouch 1 a 2, Tajný život mazlíčků 1 a 2, Lorax) a Patrick Delage (animátor snímků Zpívej a Zpívej 2).
Do té doby se fanoušci mohou těšit na film Mimoni: Padouch přichází, jehož premiéra se dosud překládala a který by měl konečně dorazit do kin 30. června.