Vyproštění 2: Chris Hemsworth posílá videopozdrav z natáčení v České republice

Vyproštění 2: Chris Hemsworth posílá videopozdrav z natáčení v České republice
Vyproštění | Netflix
Zatímco první film nás vzal do sluncem a potem nasáklé Bangladéše, druhé Vyproštění míří podle všeho do podstatně mrazivějšího prostředí. Chris Hemsworth před pár dny sdílel video z prvního natáčecího dne snímku Vyproštění 2, kde je společně s režisérem Samem Hargravem a říká, že „právě natáčí v Praze v České republice a dvě věci jsou oproti prvnímu filmu jiné. Zaprvé je tu veliká, veliká zima a zadruhé jsem naživu. Jak? To budete muset zjistit. Sledujte film. Zůstaňte na příjmu“.
První film byl natočený podle grafického románu Ciudad od bratrů Russových a Hemsworth v něm hrál Tylera Rakea, žoldáka, který má za úkol chránit syna mezinárodního zločineckého bosse. Film se po svém uvedení stal obrovským hitem a jen během prvního měsíce si jej v loňském roce na Netflixu pustilo na 90 milionů domácností. Autoři dopředu počítali s možností pokračování a schválně proto natočili nejednoznačný konec, z něhož nebylo patrné, zda Rake události přežil (proto ta Hemsworthova narážka ve videu).
Pokud by se značce dařilo dál, mohlo by dojít i na celý filmový vesmír, který by vycházel z Vyproštění. Producent a scenárista série Joe Russo v jednom z rozhovorů uvedl: „Pracujeme na vybudování filmového vesmíru, který by potenciálně mohl prozkoumávat některé další postavy z prvního filmu a i některé nové postavy. A vidět více z jejich interakce v minulosti.“
Vyproštění 2 dorazí na Netflix někdy v průběhu příštího roku.