Tenet: Nejočekávanější filmová jízda tohoto léta klepe na dveře. Připojíte se k záchraně světa?

Tenet: Nejočekávanější filmová jízda tohoto léta klepe na dveře. Připojíte se k záchraně světa?
Tenet | Warner Bros.
Tenet
Tenet | Vertical Entertainment
Oficiální text distributora: Hlavní zbraní hrdiny nového akčního sci-fi spektáklu filmového vizionáře Christophera Nolana je jediné slovo - TENET. V temném světě mezinárodní špionáže bojuje o záchranu celého světa. Vydává se na extrémně komplikovanou misi, ve které pro časoprostor neplatí pravidla tak, jak je známe. V hlavní roli se představí John David Washington (BlacKkKlansman) společně s Robertem Pattinsonem (nový Batman, Stmívání), Elizabeth Debicki (Krycí jméno U.N.C.L.E., Velký Gatsby), Michaelem Cainem (Dunkerk, Interstellar) a Kennethem Branaghem (Vražda v Orient expresu, Dunkerk). (Vertical Ent.)
3 roky po uvedení válečného Dunkerku (2017) se režisér a scenárista Christopher Nolan vrací na scénu. Koronavirová krize premiéru jeho filmu staví do nebývalé pozice, mnozí ho trochu přehnaně pasují do role spasitele kinoprůmyslu. Je nicméně bez debat, že TENET patří nejen mezi cinefily k nejočekávanějším letošním snímkům.

Trailer:

Tenet: 2. trailer | Warner Bros.
Kromě premiéry a projekcí TENETA po celé republice se již v neděli 30. srpna na vojenské základně Benešov ve spolupráci distribuční společnosti Vertical Ent. a Paintball Game uskuteční výjimečná tříhodinová paintballová akce inspirovaná snímkem TENET. Vyškolený personál, vybavení, tombola o hodnotné ceny a občerstvení nebudou chybět.
tenet-nejocekavanejsi-filmova-jizda-tohoto-leta-klepe-na-dvere-pripojite-se-k-zachrane-sveta
Vstupenky na akci stále jsou, tak se můžete registrovat na tomto odkazu. Kromě toho pořádáme ve spolupráci s Paintball Game soutěž o 2 vouchery v hodnotě 1.000,-- KČ vztahující se na nabídku služeb výše zmiňovaného "podniku" s platností do konce roku 2021.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci dosáhnout na výhru? Napište 3 nové komentáře k filmům / seriálům / pořadům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "tenet") zašlete váš nickname. Uzávěrka soutěže je v pondělí 31. srpna 2020 ve 12:00. Dva vylosovaní se mohou těšit na voucher.
John David Washington
Christopher Nolan, John David Washington