X-Force ustupují Deadpoolovi. O co všechno fanoušci přijdou?

X-Force ustupují Deadpoolovi. O co všechno fanoušci přijdou?
Deadpool 2 | 20th Century Fox
To je jistě dobrá zpráva pro všechny milovníky tohoto dost netradičního superhrdiny. Bohužel to s sebou ale nese i skutečnost, že právě Deadpool 3 způsobil to, že plánovaný spin-off o jednotce X-Force byl zrušen a odložen na neurčito. Navíc to není jediný projekt, který Deadpoolovi ustoupil. Podle dostupných informací pracovalo studio Fox na X-Force ještě před vznikem samotného Deadpoola. Plánovaná filmová trilogie nevznikla a fanoušci přišli o poměrně zajímavou linku.
x-force-ustoupili-deadpoolovi-o-co-vsechno-fanousci-prisli
Deadpool 2 | 20th Century Fox
O plánovaném projektu se v rozhovoru pro Comic Book Movie rozpovídal autor scénáře a možný režisér projektu Jeff Wadlow. Ten prozradil, že na filmech spolupracoval dokonce se samotným komiksovým otcem Deadpoola a X-Force Robem Liefeldem. Jejich příběh měl divákům představit Deadpoola, Cabela, ale i New Mutants.
"Dějová linie trilogie X-Force vycházela z komiksů z 90. let právě od Liefelda, jež pracovala se skupinou dětí, která bojovala za to, v co věřila a postupně se změnila na temnější a silnější uskupení X-Force, které od roku 2000 tvořil Rick Remender," prozradil Wadlow. "Hlavními hrdiny příběhu měli být mutanti, kteří nebyli dost "dobří" na to, aby mohli nastoupit do Charlese Xaviera a stát se oficiálními X-Meny. Základní otázkou bylo: Co mutanti, kteří museli chodit do normální školy?," pokračoval. "Ti, kteří neměli patrona, který by se o ně staral a co ty děti, které si musely vším projít úplně samy a naučit se se svými silami pracovat? Pak by tu byl prostor pro učitele ve formě mnohem militantnějšího a temnějšího Cablea."
Deadpool 2
Deadpool 2 | CinemArt
Cable, Deadpool a další členové X-Force už se sice ve filmech představili, přesto všichni stále doufají, že nějaká ta podoba X-Force nakonec světlo světa spatří. Minimálně ta od Drew Goddarda, o níž se začalo hovořit krátce po úspěchu Deadpoola 2. V hlavních rolích se měli představit Ryan Reynolds, Josh Brolin a Zazie Beetz jako Deadpool, Cable a Domino. Pokud je u kormidla stále Ryan Reynolds, naděje žije. Právě on je hnacím motorem za vším tím úspěchem a všichni doufají, že se nenechá Disneym ovlivnit a bude trvat na tom, aby jeho srdcovka dosahovala stejné úrovně jako předešlé filmy. Snad si Reynolds prosadí i X-Force...