Deadpool 3: Ryan Reynolds potvrdil, že film vznikne pod hlavičkou Marvelu

Deadpool 3: Ryan Reynolds potvrdil, že film vznikne pod hlavičkou Marvelu
Deadpool | Disney
No a přirozeně si v Marvelu, který také Disneymu patři, konečně mohli vzít zpátky Fantastickou čtyřku, X-Meny nebo Deadpoola. Poslední zmíněný je nicméně pro Disneyho hodně netypický, protože jde sice o komiks, ale u diváků zapsaný díky Foxům jako eRková a hodně svérázná záležitost.
Bylo otázkou, jestli vznikne přímo Deadpool 3 nebo se studio napřed pokusí oblíbeného ukecaného žoldáka naverbovat do Avengers. To druhé je zatím stále ve hvězdách a ani se o téhle variantě moc nemluví. Důvod může být ten, že se studio v rámci týmovek dost možná pokusí Deadpoola přeobsadit, aby nebylo divné, že má najednou jiný (chápejte mládeži přístupný) naturel.
Jeho vlastní série ale pojede podle všeho v zajetých krvavých a sprostých kolejích. Přípravy trojky jsou podle Ryana Reynoldse již v plném proudu a co víc, s původním tvůrčím týmem. Ono dává smysl, že se Marvel nejspíš pokusí do výsledku moc nemontovat, protože oba předchozí díly byly nejen úspěšné, ale navíc i skvěle hodnocené. A není třeba rozbíjet, co funguje.
Ryan Reynolds, Morena Baccarin
T.J. Miller