Největší televizní sympaťák míří do Sebevražedného oddílu

Největší televizní sympaťák míří do Sebevražedného oddílu
Zelenáč | ABC
Zatímco v Sony si sedí na uších a nesmyslně se snaží dostat do produkce variantu s Tomem Hollandem v hlavní roli (která nedávno znovu ztratila režiséra), sám Fillion dal fanouškům Uncharted alespoň povedený kraťas, kde se dobrodruha Nathana Drake ujal (a nespletli jsme se, je fantastický):
Uncharted: Live Action Fan Film
Je až s podivem, jak málo filmových rolí jde Fillionovým směrem. Naštěstí je vždy spolehnutí na kamarády a jedním z nich je i James Gunn, režisér Strážců Galaxie. V obou dílech si Fillion střihl cameo (leč v jedničce je k nepoznání a u dvojky skončilo na podlaze střižny) a hlavně se ujal hlavní role v Gunnově hororové komedii z roku 2006 Slimák (pokud jste jí neviděli, určitě to koukejte napravit). No a když už Gunn dostal na starost pokračování Sebevražedného oddílu, to by bylo, aby Fillion chyběl. V tuhle chvíli bohužel vůbec nevíme, jaké role se ujme a zda dostane případně větší prostor. Přál bych mu (vzhledem k tématu) roli nějakého zábavného psychopata, jehož výskyt by nebyl jen epizodní, ale Fillionovi hodně sluší i pozice underdoga, tak to možná ve filmu jen v rámci jedné scény nějak komediální odskáče.
Nový Sebevražedný oddíl není typické pokračování. Vrací se sice Margot Robbie (Harley Quinn), Viola Davis (Amanda Waller), Jai Courtney (Captain Boomerang) a Joel Kinnaman (Rick Flag), studio ale mluví o částečném restartu, který bude ignorovat události předchozího dílu. Nováčky v sebevražedné sestavě jsou Idris Elba, David Dastmalchian, John Cena a Daniela Melchior. Na premiéru si fanoušci pořádně počkají. Do kin by se měl snímek prostě nazvaný The Suicide Squad podívat až v srpnu roku 2021.
nejvetsi-televizni-sympatak-miri-do-sebevrazedneho-oddilu
Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Jay Hernandez, Will Smith