Trailer: Will Smith chce zabít sám sebe a vypadá to zábavně

Trailer: Will Smith chce zabít sám sebe a vypadá to zábavně
Blíženec | CinemArt
Nový trailer vytahuje hodně akce a oba Smithe, přičemž je nutno uznat, že technologicky vypadá vše opravdu špičkově. Kdyby vám někdo tvrdil, že existuje herec, který vypadá jako dvacetiletá verze Willa Smithe, po téhle upoutávce byste neměli problém mu to věřit. Však posuďte sami:
Blíženec
Dějově pravděpodobně nepůjde o nic výjimečného, coby ukázka moderních technologických možností je ale Blíženec téměř fascinující. Skoro si říkám, jestli by se tímhle kouskem neměli inspirovat autoři připravované Smrtonosné pasti 6, která bude současně pokračováním i prequelem a do které již nějakou dobu studio usilovně hledá "mladého Bruce Willise". Možná není třeba hledat a stačí jen najmout šikovné ručičky, které dali facelift Smithovi.
Postarší agent NSA (Smith) se stane nepohodlným pro své nadřízené poté, co se rozhodne odejít do důchodu. Je proto poslán neobvyklý zabiják, který ho má zlikvidovat - jeho vlastní mladší klon (digitálně omlazený Smith).
Snímek dostal režijně na starost Ang Lee, dvojnásobný držitel Oscara za snímky Pí a jeho život a Zkrocená hora. Česká premiéra je 10. října.
trailer-will-smith-chce-zabit-sam-sebe-a-vypada-to-zabavne
Blíženec | CinemArt