První obrázek ze snímku Aeronauts: Eddie Redmayne a Felicity Jones mají hlavy v oblacích! A to doslova

První obrázek ze snímku Aeronauts: Eddie Redmayne a Felicity Jones mají hlavy v oblacích! A to doslova
Teorie všeho - Eddie Redmayne a Felicity Jones | CinemArt
Je rok 1862, mladá zámožná vdova Amelia Wren (Felicity Jones) se spolu s ambiciózním vědcem Jamesem Glaisherem (Eddie Redmayne) vydala na let horkovzdušným balónem. Jejich cílem je vyletět nejvýše než kdokoliv jiný v historii. Jedná se o cestu na samotnou hranu života. Vzduch je tu řídký a šance na přežití mizivá. Jejich pomalý vzestup odhaluje jejich pravá já. Poznávají sami sebe i sebe navzájem, což jim pomáhá najít místo ve světě, který právě nechali pod sebou.
eddie-redmayne-a-felicity-jones-maji-hlavy-v-oblacich-a-to-doslova-prvni-obrazek-ze-snimku-aeronauts-je-tu
The Aeronauts
"Naší největší prioritou ve snímku Aeronauts je autenticita," prozradil producent Todd Lieberman. „Proto jsme se rozhodli natáčet ve vzduchu co nejvíce, jak nám dovolovalo počasí. Zveřejněný obrázek je pořízený ve vzduchu za letu pomocí helikoptéry. Máme štěstí, že na to Eddie a Felicity mají nervy a nemusíme na autentičnosti ubírat používáním kaskadérů.“
Autorem scénáře je Jack Thorne. Režíruje Tom Harper (Žena v černém 2, Philip K. Dick's Electric Dreams, Peaky Blinders, ). V dalších rolích se představí Tom Courtenay, Anne Reid, Rebecca Front a Vincent Peréz. Datum premiéry snímek zatím nemá.
Felicity Jones, Eddie Redmayne
Felicity Jones, Eddie Redmayne