Marvelovský Thanos bojuje proti drogovým kartelům. Sicario 2 se dere do kin

Marvelovský Thanos bojuje proti drogovým kartelům. Sicario 2 se dere do kin
Sicario 2: Soldado / Josh Brolin | Lionsgate
Sicario 2: Soldado
Oficiální text distributora: Sicario 2: Soldado otevírá novou kapitolu filmové série Sicario. V drogové válce neplatí žádná pravidla – a když kartely začaly převádět teroristy přes americké hranice, federální agent Matt Graver (Josh Brolin) vyzve tajemného Alejandra (Benicio Del Toro), kterému hlavoun kartelu vyvraždil rodinu, aby všemi prostředky, včetně těch nezákonných, válku eskaloval. Aby rozpoutal válku, unese Alejandro hlavounovu dceru – ale když se z dívky stane vedlejší oběť konfliktu, její osud tyto dva muže rozdělí, protože zpochybní vše, za co bojují. (Vertical Ent.)
Po Denisi Villeneuveovi (Blade Runner 2049, Příchozí, Nepřítel) přebírá otěže snímku Sicario 2: Soldado režisér Stefano Sollima (Suburra), pod scénářem je podepsán každým rokem produktivnější a zkušenější Taylor Sheridan, autor scénáře k "prvnímu" Sicariu (dále například Wind River, Yellowstone, Za každou cenu). Sicario 2 rozhodně nebude pro mírnější povahy, můžete si být jisti, že se vám drsná nálada a válka drogových kartelů dostane pod kůži.

Sicario 2: Soldado: Trailer

Sicario 2: Soldado
Chcete se na snímek dostat zcela zdarma a mezi prvními? Díky KINOBOX PREMIÉRÁM máte možnost. Projekce snímku Sicario 2: Soldado se uskuteční již tento čtvrtek 28. června ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas. V Praze-Hostivaři (18:50), Teplicích (18:30) a Olomouci (18:30). Projekce proběhnou ve spolupráci s Premiere Cinemas a distribuční společností Vertical Entertainment, která snímek do kin přináší.
Benicio Del Toro, Josh Brolin
Sicario 2: Soldado | Black Label Media
Jak se na projekci zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Olomouc, Premiere Cinemas Teplice.
Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi (minimálně 250 znaků - nesmyslné komentáře mažeme a nezapočítáváme, můžete být i vyřazeni z pozvánek na další projekce). Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace uzavřeme ve čtvrtek 28. června ve 12:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.