Jumanji 3: Studio si vybralo scenáristy, režiséra i obsazení

Jumanji 3: Studio si vybralo scenáristy, režiséra i obsazení
Jumanji: Vítejte v džungli | če
Miliardu volné pokračování hitu Robina Williamse asi nedá, zas tak daleko to ale mít nebude. A i kdyby se tržby ze dne na den zastavily, je dosavadní cifra obdivuhodná. Když už je komedie jó hodně úspěšná, dosáhne maximálně na půl miliardy. Číslo druhého Jumani je proto opravdu nečekané a budí respekt.
Jumanji: Jack Black vysvětlil, co propojuje pokračování s klasikou Robina Williamse
Filmy26. 12. 2017
Jumanji: Jack Black vysvětlil, co propojuje pokračování s klasikou Robina Williamse
Šéf Sony Tom Rothman fanoušky několikrát ujistil, že pokračování bude, přičemž by byl rád, kdyby do kin dorazilo kolem Vánoc 2019. Což znamená, že by se film utkal se Star Wars: Epizodou IX. Jindy bychom něco takového označili za profesionální sebevraždu, ale Jumanji: Vítejte v džungli šlo do přímého boje se Star Wars a film se stal megahitem.
Je otázkou, jakým směrem se pokračování vydá. Z herců jsou zatím potvrzeni Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black a Karen Gillan, tedy dospělá čtyřka. O teenagerech nepadlo ani slovo, zdroje ale uvedly, že se vrátí i "zbytek obsazení". Pravděpodobně se tak nedočkáme nových avatarů, ale možná si postavy ve hře prohodí majitele.
A kdo Jumanji 3 napíše a natočí? Společnost Sony nehodlá experimentovat, k psacímu stolu povolává zpátky Scotta Rosenberga a Jeffa Pinknera, kteří napsali poslední verzi Jumanji: Vítejte v džungli. Režii si zopakuje Jake Kasdan, který by měl již v tuhle chvíli se scenáristy pracovat na námětu.
Karen Gillan, Kevin Hart, Dwayne Johnson, Jack Black
Jack Black