Pravěká rodina Croodsových zamíří podruhé do kin. Kdy?

Pravěká rodina Croodsových zamíří podruhé do kin. Kdy?
Croodsovi | Dreamwork Pictures
Brzy se opět setkáme s rodinou Croodsových, která si získala srdce diváků v roce 2013 a vysloužila si i nominaci na Oscara za nejlepší animovaný snímek roku. Tag a jeho rodina včetně zvědavé pubertální dcery Ičky se snažila vyrovat s měnícím se světem kolem nich a nutností se těmto změnám přizpůsobit nebo se stát součástí potravinového řetězce. V roce 2020 bude jejich dobrodružství pokračovat. Croodsovi budou opět čelit největšímu nebezpečí svého života – další rodině!
praveka-rodina-croodsovych-zamiri-podruhe-do-kin-kdy-2
Croodsovi 2 | Dreamwork Pictures
V původním znění se do svých rolí vrací Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Cloris Leachman a Clark Duke. Nově příchozí by měla být Leslie Mann.
praveka-rodina-croodsovych-zamiri-podruhe-do-kin-kdy-3
Croodsovi | Dreamwork Pictures
Autory scénáře a režiséry Croodsových 2 jsou i tentokrát Kirk De Micco a Chris Sanders.
praveka-rodina-croodsovych-zamiri-podruhe-do-kin-kdy-1
Croodsovi | Dreamwork Pictures
Šílená pravěká rodinka by měla zamířit do českých kin 17. září 2020.
Komu by to nestačilo, připravuje studio DreamWorks na rok 2021 ještě jeden celovečerní animák. Ponese názevSpooky Jack a bude se zabývat všemožnými strašáky, strašidly a příšerami, jež vznikají v dětské fantazii. Hlavními postavami příběhu budou tři sourozenci, kteří se přestěhují do strašidelného domu a zjistí, že všechna stvoření, o kterých jim dospěláci vždy tvrdili, že neexistují, ve skutečnosti existují. Trojice bude muset přijít na to, jak se s těmito neobvyklými spolubydlícími od skřítků po strašidla sžít.