Batmanův záporák odhalen. Jak to vidí herec, který hraje stejnou postavu v seriálu Arrow?

Batmanův záporák odhalen. Jak to vidí herec, který hraje stejnou postavu v seriálu Arrow?
Jde o následující video (jeho "mizerná" kvalita je úmyslná).
Affleck nepřidal žádný popisek a upřímně, ani nemusel. Testovací video se setkalo s nadšenými ohlasy a záhy přišel president a kreativní šéf DC Entertainment Geoff Johns s oznámením, že se Deathstroke stane hlavním záporákem sólového snímku o Batmanovi. Ten zatím oficiálně nedostal datum premiéry. Postavu ztvární herec Joe Manganiello, známý ze seriálu True Blood: Pravá krev a komedie Bez kalhot. Spekuluje se, že ho jako Deathstrokea poprvé uvidíme v cameu v již natáčené Lize spravedlnosti, k čemuž se Johns prozatím odmítl vyjádřit. Podle zveřejněného videa a fotografie pořízené v kostymérně superhrdinské týmovky těsně před natáčením, na které můžeme vidět záhadný nenastříkaný kostým, která vypadá jako ten z testovacího videa, se to ale zdá více než pravděpodobné.
batmanuv-zaporak-odhalen-jak-to-vidi-herec-ktery-hraje-stejnou-postavu-v-serialu-arrow
Manganiello nebude prvním, kdo si zahraje Deathstrokea. Před ním jej ztvárnil ve třech sériích televizního seriálu Arrow herec Manu Bennett. Ten se ke castingu vtipně vyjádřil na svém Twitteru slovy: "Jestli Manganiello hraje Deathstrokea, pak já si zahraju v Magic Mikeovi," což byla reakce na Tweet fanouška, který mu poslal video z panelu Comic Conu, na kterém tancuje.
Česká premiéra Ligy spravedlnosti je stanovena na 16. listopadu 2017 a druhá část byla posunuta na 13. června 2019. Sólový batmanovský snímek, který zrežíruje Ben Affleck, by podle spekulací mohl dorazit v roce 2018. Konkrétně se mluví o 5. srpnu, který má studio zamluvené pro Untitled DC/Warner Bros. film (Nepojmenovaný film), což by mohl být Batman.
Víte, že…
... se Manganiello objevil v prvním díle Spider-Mana z roku 2002 s Tobeym Maguirem v hlavní roli, kde si zahrál postavu Flashe Thompsona?