Bez kalhot

64%
Bez kalhot

Ve svém novém filmu nám režisér Steven Soderbergh otevírá dveře do světa mužských striptérů. Film je inspirován zkušenostmi Channinga Tatuma z dob, kdy pracoval jako striptér a o své herecké kariéře pouze snil. Tatum však ve snímku nehraje sám sebe, ale svého staršího rádce Mika. Jeho postavu ztvárnil Alex Pettyfer. Matthewa McConaugheyho uvidíme v roli Dallase, vysloužilého striptéra a současného majitele klubu, v němž Mike se svým žákem vystupují.




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7.5
Nikdy bych nevěřil,že to řeknu,ale tenhle film o pánských striptérech je vynikající. Steven Soderbergh je génius,který nemá meze. Bez kalhot je solidní náhled do života striptéru. Ukazuje nám,že to není jen zábava,ale také tvrdá dřina. Příběh i přes svou naivitu baví. Herecky velmi dobré. Hlavně trio Tatum - McConaughey - Manganiello.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 266 bodů
6
Příjemný film, ale Soderbergh má vážně na víc. To je holt ten dvojí metr - kdyby to natočil kdokoliv jiný, řeknu si, že je to překvapivě vkusné a překvapivě nehloupé, ale u někoho jako Soderbergh si to prostě myslet nedokážu. Tahle vkusnost a nehloupost je opravdu minimum, co od něj při jeho schopnostech očekávám, a že jsem je dostal, mi nemůže stačit.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Stokrát viděná pohádka o tom, kterak chudý kluk k penězům a holkám přišel a jeho mentor ke klukově ségře. Soderbergh tomuhle filmu přidává sice dost navíc, ale upřímně ten scénář je tak předvídatelný a v dramatické rovině nezáživný, že i přes spoustu pozitiv je to pořád jen lepší průměr. PS - Tatum definitivně shazuje auru neschopného kopyta a i díky výbornému čichu na projekty se v mých očích posunul o notný kus nahoru. 6.5/10


Dodatečné informace

Původní název:
Magic Mike (více)
  • USA Bez kalhot
  • USA Magic Mike
Premiéra v ČR:
12. 7. 2012
Distributor:
HCE
Země původu:
USA
Rozpočet:
7 mil. USD
Tržby:
167,22 mil. USD (celosvětově)

Další z kolekce Bez kalhot


Podobné