Charlie Bartlett

68%
Charlie Bartlett

Charlie je zbohatlický floutek, který se ze soukromé střední musí přesunout do obyčejné státní školy. Charlie je také šikovný a vynalézavý floutek. Uvědomí si, že všichni kolem mají hromadu problémů a na pánských záchodcích ve škole si zřídí velmi podloudnou psychiatrickou ordinaci. Spolužáci se vypovídají a od Charlieho dostanou . . pilulky. Život je snadný a veselý do chvíle, kdy i Charlieho potká problém - zamiluje se. Navíc hned následuje druhý problém - dotyčná je dcerou ředitele, který nemá šikovné floutky v lásce.



Režie:
Scénář:

hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Možná bych byl v roce vzniku shovívavější, teď už přece jen tenhle příběh obyčejného kluka moc neohromí. Jako drama dost nezáživné, jako komedie nevtipné a jako romantika...úplně špatné. Aspoň že vidět dvacetiletou Kat Dennings a chlastajícího Downeyho je vždycky fain.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Celkem průměrně dobré, Charlie Bartlett je prostě řízek, to každopádně a s lepším režisérem by to byla pecka, za to Ironman (Downey Jr.) je celkem suchar, spíše ke konci už začal být zajímavej. Je to prostě takovej typ filmu, kterej je dobrej, ale stačí ho vidět jen jednou. 61%
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6
Já nějak nevím. Na jedné straně chce samozřejmě divák mého ražení instinktivně vnímat toho otloukánka a outsidera jako kladného hrdinu - a ano, dialogy se studenty, kteří se často prostě jen potřebují vypovídat, z jeho zpovědnice v kabince středoškolských záchodků by tomu i nahrávaly, na druhé straně z nebezpečí některých těch jeho klukovin až nepříjemně mrazí. Robert Downey jr. jakožto ředitel školy a otec Charlieho lásky byl ovšem hodně zajímavou volbou.

Dodatečné informace

Původní název:
Charlie Bartlett (více)
  • USA Charlie Bartlett
  • USA Charlie Bartlett - Psicanálise para Todos
  • USA Charlie is basinda
  • USA I epanastasi tou Charlie
  • USA ¿Quién es Charlie?
  • USA Um Grande Garoto
  • USA Проделки в колледже
Země původu:
USA
Rozpočet:
12 mil. USD
Tržby:
5,25 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění