Bez kalhot: Poslední tanec

54%
Bez kalhot: Poslední tanec
Bez kalhot: Poslední tanec je poslední kapitolou v populární filmové sérii, která sleduje příběh charismatického striptéra Mikea Lanea. Mike se tentokrát vrací na scénu, aby se ještě jednou postavil světlům reflektorů a uzavřel svou taneční kariéru velkolepým vystoupením. Po letech boje o to, aby našel smysl mimo svět striptýzu a života nočních klubů, se Mike setkává s novou, nečekanou příležitostí, která mu může změnit život.



Recenze: Bez kalhot: Poslední tanec

Kinobox.cz
85%

Podobně jako v jedničce si Soderbergh vypomáhá vytvářením paralel mezi protagonisty, kteří k životu přistupují zcela odlišně. Jenže zatímco v prvním dílu se propast mezi Mikeem a jeho labilním kamarádem Adamem stále zvětšovala, vztah s Maxandrou stojí od prvního společného večera na duševním spojení. Následný londýnský konkurz pro tanečníky a společenská setkání vyznívají z ženiny strany jako pouhý byznys, ale magnetická chemie mezi protagonisty už od úvodu neochabne.


filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Bez kalhot: Poslední tanec tentokrát nemusí díky přítomnosti Salmy Hayek vyvolávat v mužích strach z potencionální latentní homo erekce. Tatum i Hayek spolu mají překvapivě funkční chemii, Soderbergh se jako tvůrce pořád zvládl nevyčerpat, přesto je třetí Bez kalhot v součtu jen nastavovanou kaší. Pořád stravitelnou, zábavnější než Bez kalhot XXL, výraznější podívaná po vzoru původního Bez kalhot se ovšem přeci jen nekoná…. Více zde
JaraSlama
JaraSlama
1 967 bodů
4
Třetí a pravděpodobně z hlediska nízkých tržeb finální díl této striptérské série drží kvalitu minulých dílů. Film nepřichází s ničím novým a osobní linka hlavní postavy, která tahala první díl kupředu, je také pryč. Finální choreografie, jenž trvá asi 20 minut, je natočená krásně a se skvělým osvětlení. Jde ale bohužel asi o jedinou zapamatovatelnou scénu.

Dodatečné informace

Původní název:
Magic Mike's Last Dance (více)
  • USA Bez kalhot: Poslední tanec
  • USA Magic Mike's Last Dance
Premiéra v ČR:
9. 2. 2023
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
45 mil. USD
Tržby:
52 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Bez kalhot: Poslední tanec je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Bez kalhot: Poslední tanec


Podobné


Powered byJustWatch