Bez kalhot: Poslední tanec

53%
Bez kalhot: Poslední tanec
Bez kalhot: Poslední tanec je poslední kapitolou v populární filmové sérii, která sleduje příběh charismatického striptéra Mikea Lanea. Mike se tentokrát vrací na scénu, aby se ještě jednou postavil světlům reflektorů a uzavřel svou taneční kariéru velkolepým vystoupením. Po letech boje o to, aby našel smysl mimo svět striptýzu a života nočních klubů, se Mike setkává s novou, nečekanou příležitostí, která mu může změnit život.



Recenze: Bez kalhot: Poslední tanec

Kinobox.cz
85%

Podobně jako v jedničce si Soderbergh vypomáhá vytvářením paralel mezi protagonisty, kteří k životu přistupují zcela odlišně. Jenže zatímco v prvním dílu se propast mezi Mikeem a jeho labilním kamarádem Adamem stále zvětšovala, vztah s Maxandrou stojí od prvního společného večera na duševním spojení. Následný londýnský konkurz pro tanečníky a společenská setkání vyznívají z ženiny strany jako pouhý byznys, ale magnetická chemie mezi protagonisty už od úvodu neochabne.


filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Bez kalhot: Poslední tanec tentokrát nemusí díky přítomnosti Salmy Hayek vyvolávat v mužích strach z potencionální latentní homo erekce. Tatum i Hayek spolu mají překvapivě funkční chemii, Soderbergh se jako tvůrce pořád zvládl nevyčerpat, přesto je třetí Bez kalhot v součtu jen nastavovanou kaší. Pořád stravitelnou, zábavnější než Bez kalhot XXL, výraznější podívaná po vzoru původního Bez kalhot se ovšem přeci jen nekoná…. Více zde
petra-satkova
4 740 bodů
4
Více než další díl Bez kalhot mi to připadalo jako další díl Step Up. Největším mínusem filmu pro mě bylo to, že se úplně vytratila zábavná složka, což moc nechápu, protože na to, aby Poslední tanec fungoval jen jako drama, má hodně plochý scénář. Předchozí dva díly jsou hodně fajn právě díky tomu, že se nikdy nezapomnělo na cílovku, a že hlavní účel je především bavit, zároveň se tam dal ale najít jistý přesah. Z Posledního tance se jakákoliv zábava vytratila a vzniklo z toho opravdu něco velmi nudného. Hlavní romantická linka na mě také nefungovala vůbec. Celé mi to přišlo, jakoby dělané hodně narychlo, kdy nebyl žádný čas se nad tím trochu zamyslet a jakoby tento film vlastně ani nikoho ze zúčastněných nezajímal.
JaraSlama
JaraSlama
2 420 bodů
4
Třetí a pravděpodobně z hlediska nízkých tržeb finální díl této striptérské série drží kvalitu minulých dílů. Film nepřichází s ničím novým a osobní linka hlavní postavy, která tahala první díl kupředu, je také pryč. Finální choreografie, jenž trvá asi 20 minut, je natočená krásně a se skvělým osvětlení. Jde ale bohužel asi o jedinou zapamatovatelnou scénu.

Dodatečné informace

Původní název:
Magic Mike's Last Dance (více)
  • USA Bez kalhot: Poslední tanec
  • USA Magic Mike's Last Dance
  • USA Magic Mike : Dernière Danse
  • USA Magic Mike: El último baile
  • USA Magic Mike: Posledný tanec
  • USA Magic Mike - The Last Dance
  • USA Magic Mike: The Last Dance
Premiéra v ČR:
9. 2. 2023
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
45 mil. USD
Tržby:
52 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Bez kalhot: Poslední tanec je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Bez kalhot: Poslední tanec


Podobné


Powered byJustWatch