Nový Terminátor našel Kylea Reese – zahraje si ho syn Johna McClanea

Nový Terminátor našel Kylea Reese – zahraje si ho syn Johna McClanea
Smrtonosná past byla bolestivým zážitek. O to větším, o co blíže je Vám samotná série. I jindy jistý Bruce Willis v ní vypadal jaksi omylem, o jeho synkovi nemluvě. Jai Courtney vyfasoval bez debat nejprotivnější postavu celého filmu a bohužel jí nedokázat podat způsobem, aby si získala byť jen špetku diváckých sympatií. Teď to nejspíš vypadá, že ho chci v roli Reese odstřelit. Ale tak to není. Courtney se prvně světu úspěšně představil v seriálu Spartakus a poté odvedl slušnou práci i na Jacku Reacherovi.
Jai Courtney
Pátou Past je proto lepší nebrat vůbec v potaz. On si ji ostatně nikdo za rámeček nedá a v případě Courtneyho kariéry jde o poměrně nešťastný přešlap - podobná role by měla být odpichem mezi hvězdy a ne koulí, kterou sebou bude člověk tahat do dalších projektů.
Co můžeme od rebootu očekávat? Předně se nebude snažit převyprávět původní trilogii, ale začne odjinud, aby odstartoval vlastní sérii. Ponese název Terminator: Genesis, přičemž režie byla svěřena Alanu Taylorovi (Thor: Temný svět). A Arnie se ve své ikonické roli vrátí. Minimálně to všichni slibují. Osobně bych tomu ale věřil, až když ho uvidím v traileru v černých brýlích.