Nejen hlavní ženská role v sequelu Captain America: Winter Soldier odhalena

Nejen hlavní ženská role v sequelu Captain America: Winter Soldier odhalena
Chris Evans – Captain America: První Avenger | BontonFilm
Chris Evans, Hayley Atwell
Chris Evans – Captain America: První Avenger | BontonFilm
Koho přesně bude hrát, to je zatím neznámá. Sílí ale spekulace o tom, že by si mohla zahrát postavu Sharon Carter. Sharon je známá spíše pod jménem Agent 13. Je ex-pracovnicí S.H.I.E.L.D.u, kde sloužila hned pod Nickem Furym a aby toho nebylo málo, tak je nejmladší sestrou Peggy Carterové (v komiksu je uvedena jako její vnučka).
Scarlett Johansson
Avengers
Dále se mluví o účasti Scarlett Johansson, u které se doufá, že se objeví znovu jako Černá Vdova. Proslechlo se, že se skutečně vrátí, ale není jisté, zda nepůjde jen o menší cameo , či se zdrží alespoň tolik jako v Iron Manovi 2 (2010). Z jedničky se vrátí Toby Jones aka Dr. Arnim Zola, Sebastian Stan alias 'Bucky' Barnese a Samuel L. Jackson jako Nick Fury. Dále se můžeme těšit na nové tváře v podobě Anthonyho Mackieho, který si zahraje Falcona nebo Franka Grilla. Cobie Smulders, kterou známe z Avengers (2012), se ve dvojce také mihne.
Captain America: První Avenger
| BontonFilm
Premiéra filmu Captain America: Winter Soldier je stanovena na 4. dubna 2014. Čekání si můžeme zkrátit neméně přitažlivou komiksovkou Thor: Temný svět, která do kin vrazí letos v polovině listopadu či velmi očekávaným návratem Tonyho Starka alias Iron Mana, jenž bude mít plné práce s Mandarinem už za necelé 3 měsíce.
Víte že...
... měl původně první díl Captain America (2011) režírovat Jon Favreau? Chtěl film pojmout jako buddy-movie. Nakonec natočil Iron Mana 1 a 2.