Únor na Netflixu – Sharon Stone a Conan O'Brien budou řešit vraždy, Vikingové míří do Valhally a Cuphead naladí na retro vlnu

Únor na Netflixu – Sharon Stone a Conan O'Brien budou řešit vraždy, Vikingové míří do Valhally a Cuphead naladí na retro vlnu
Vikingové: Valhalla | Netflix

1. února

Fantastická výchova
Premiéra druhé řady amerického seriálu, v němž je ovdovělá máma odhodlaná rozluštit tajemství nově probuzených superschopností svého synka. Přitom ale chce jeho mimořádné nadání udržet pod pokličkou.
Gabby a domeček pro panenky
Čtvrtá řada animovaného seriálu. Veselý pořad provede předškoláky kouzelným domečkem pro panenky, který ukrývá roztomilé minisvěty a spoustu rozkošných koťátek.
My Best Friend Anne Frank
Nizozemské drama inspirované paměťmi Hannah Goslarové, kamarádky Anny Frankové.
Moje nejlepší kamarádka Anna Franková
Mijn beste vriendin Anne Frank | Netflix

2. února

Hříšná touha
Druhá řada mexického seriálu. Jedna žena a tři muži. Kdo je tu oběť a kdo pachatel? Všechno je v tomto thrilleru zkrátka jinak, než by se mohlo zdát.
Jedlík masa
premiéra desáté řady amerického dokumentárního seriálu
Podvodník z Tinderu
Kriminální dokument o podvodníkovi, kterému se pomocí seznamovací aplikace Tinder podařilo oklamat řadu žen a připravit je o miliony.

3. února

Kosmokid
Třetí řada amerického animovaného seriálu. Chlapcův sen stát se superhrdinou se splní, když najde pět kosmických kamenů moci. Ale zachránit svět je těžší, než se zdálo. A sám to rozhodně nezvládne.
Ola se hledá
Egyptský komediální seriál. Po události, která jí změnila život, se Ola rozhodne poznat sama sebe. Přitom ale musí řešit problémy, které přináší výchova dvou dětí, a snažit se vyjít s penězi.
Murderville
Vítejte v Murderville, novém seriálu s Willem Arnettem v hlavní roli detektiva, který v každé epizodě řeší vraždu s hvězdným hostem v roli jeho partnera. Háček je v tom, že hostující hvězda nikdy nedostane scénář, takže musí během případu improvizovat! Jeho parťáky budou například Conan O'Brien, Kumail Nanjiani, Sharon Stone a další.
Sharon Stone, Will Arnett
Murderville | Netflix

4. února

Sladké magnolie
Premiéra druhé řady romantického seriálu. Maddie Townsend má starostí nad hlavu – tři děti, nevěrného manžela a jednoho nápadníka, který přitahuje pozornost celého města.
Nekonečná smyčka
Indická akční komedie. Když její přítel ztratí hotovost, patřící mafii, začne Savi závodit s časem, aby vše napravila.
Láska přes okno
Španělská romance podle stejnojmenné knihy. Raquel je už dlouho tajně zamilovaná do sexy souseda Arese. Nespustí z něj oči, ale zatím nesebrala odvahu si s ním promluvit. Dokáže ho přimět, aby se do ní zakoukal?
Láska přes okno
Láska přes okno | Netflix

5. února

Ridley Jonesová: Strážkyně muzea
Premiéra třetí řady dobrodružného seriálu pro děti z prostředí kouzelného muzea.

8. února

Child of Kamiari
Japonský anime film, příběh dvanáctileté dívky Kanny, potomka bohů. Její rodina má za úkol doručovat obětiny z celého Japonska na shromáždění bohů v Izumo. Poslední dodávku měla zařídit Kannina matka, po její smrti je dokončení úkolu na dívce. Kanna doufá, že se na konci své cesty znovu setká se svou matkou v říši bohů.
Love Is Blind: Japan
japonská verze reality show Love is Blind

9. února

Hon na vrahy
Druhá řada kriminálního dokumentárního seriálu, který zavádí diváky do zákulisí vyšetřování slavných případů.
The Big Shot: Game Show
Brazilský soutěžní pořad. Čtyři odvážní a kreativní podnikatelé budou moci vyvinout a ukázat své produkty technické porotě a řadě dalších spotřebitelů s cílem vyhrát a získat velkou sumu peněz.
Privilegium
Německý teenagerský horor. Mnoho let po tragické smrti své sestry Anny je osmnáctiletý Finn opakovaně pronásledován nočními můrami a démony. To, co jeho rodina odmítá jako psychotické následky traumatu z dětství, mu začíná připadat stále reálnější. Když se kolem něj začnou hromadit děsivé události, nemůže už věřit, že je to všechno v jeho hlavě. Spolu se svou nejlepší kamarádkou Lenou se snaží odhalit strašlivé tajemství, které se skrývá v jeho minulosti a za nenápadnou fasádou jeho rodiny.
Privilegium
Das Privileg | Netflix
Rozčarování
Nové díly animovaného seriálu. V rozpadajícím se středověkém království jménem Dreamland žije princezna Bean, která má problémy s pitím, za kamaráda elfa Elfa a osobního démona jménem Luci. Všichni drží spolu a snaží se vypořádat se zlobry, harpiemi, skřítky, šotky, troly a lidskými blázny.

10. února

Pod Wiatr
Polské romantické drama. Děj filmu se odehrává na polském pobřeží, kde se setkávají osudy Aniy a Michała. Dva lidé, dva odlišné světy. Ona je stydlivá absolventka střední školy ve Varšavě, která se právě dostala na medicínu v Londýně, on je šílený surfař, instruktor kitesurfingu. Ania se kvůli Michalovi odváží překročit mnohé hranice, aby se ponořila do pro ni zcela nového světa. Na cestě je čeká mnoho překážek, otázkou je, zda budou city Anie a Michała natolik silné, aby je přežily...
Até Que a Vida Nos Separe
Portugalský dramatický seriál o složitých cestách lásky. Rodina Paixãových se živí pořádáním svatebních hostin, ale v poslední době se jim příliš nedaří ani v soukromém životě. Zatímco prarodiče Luisa a Joaquim se zdají být nerozluční, mezi rodiči Vanessou a Danielem, zdá se, láska skončila a děti, Rita a Marco, mají zcela odlišné názory na lásku.

11. února

Neskutečná Anna
Americký seriál inspirovaný skutečnými událostmi, ve kterém novinářka zkoumá případ Anny Delvey. Tahle legenda Instagramu si jako údajná dědička naklonila srdce i peněženky newyorské společenské smetánky.
Neskutečná Anna
Julia Garner | Netflix
Láska a pouta
Jihokorejská romantická komedie. Nečekaná romance mezi Ji Hoem, dokonalým mužem s jedinečným vkusem, a schopnou pracovnicí PR týmu Ji Woo, která neúmyslně odhalí Ji Hoovo tajemství.
Čára 2
Pokračování romantického snímku Čára z roku 2019. Jodi je najednou ve škole středem pozornosti. Bude se muset naučit, jak nečekanou popularitu zvládnout a neubližovat svým nejbližším.
Bigbug
Francouzská sci-fi komedie. V roce 2050 je umělá inteligence všude. Lidstvo na ni spoléhá, že uspokojí každou jeho potřebu a každou touhu, dokonce i tu nejtajnější a nejzlejší. V klidné rezidenční čtvrti se čtyři domácí roboti náhle rozhodnou vzít své pány jako rukojmí v jejich vlastním domě. Při vzájemném soužití vyplouvá na povrch mnoho věcí a objevuje se i otázka, kdo je ve finále lidštější – lidé, nebo roboti, které vytvořili?
Love is Blind
Druhá řada netradiční seznamovací reality show, ve které se sbližující se pár nevidí až do posledních okamžiků pořadu.
Toy Boy
Premiéra druhé řady španělského kriminálního seriálu. Striptéra, který strávil sedm let ve vězení, nečekaně propustí na podmínku. Teď je odhodlaný prokázat, že na něj jeho milenka vraždu svého manžela jednoduše hodila.
Ask Taktikleri
Turecká romance. Vedoucí reklamy a módní návrhářka nevěří na lásku, a tak se vsadí, že toho druhého donutí se zamilovat – neobvyklou taktikou.
Anne+
Filmové pokračování stejnojmenného filmu. Anne je něco málo přes dvacet, snaží se dokončit svůj román a zároveň přijít na to, co od svého života chce a zda skutečně touží opustit Amsterdam a vydat se za přítelkyní do Montrealu.
Anne+
Anne+ | Netflix

12. února

Gisangcheong Saramdeul
Jihokorejský seriál. Kancelářské melodrama o pracovních a milostných životech lidí pracujících v korejské meteorologické správě, které jsou žhavější než tropické noci a nepostradatelnější než místní silné deště.
Seumuldaseot Seumulhana
Další jihokorejský romantický seriál o vztahu mezi nadějnou šermířkou a mužem jejích snů. Hee-Do Nao je členkou středoškolského šermířského týmu, kvůli finanční krizi je ale tým rozpuštěn a ona musí najít jiné řešení, což se jí podaří, takže se nakonec stane součástí jihokorejské reprezentace sportovního šermu s šavlí. Finanční krize v zemi postihla i rodinu Yi-Jina Baeka, jeho otec zbankrotoval a rodina se z nejvyššího postu propadla až mezi ty nejchudší. Při studiu pracuje na částečný úvazek, aby se později stal sportovním reportérem. Toto je příběh jejich lásky.

14. února

Věrnost nade vše
Italský seriál. Zdánlivě šťastné manželství se začíná rozpadat, když je zpochybněna manželova věrnost. Oba manželé jsou pokoušeni jinými touhami.
Žít jako zlatá rybka
Japonský dramatický seriál podle stejnojmenné manga. Šest žen, šest nešťastných manželství a šest hříchů.

16. února

Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy
Třídílný dokument. Intimní portrét života Kanye Westa, jeho cesty od zpěváka k obchodníkovi a globální značce. Druhý díl je v plánu na 23. února.
Cielo Grande
Španělský seriál plný letní atmosféry, wakeboardingu, karaoke, tajemství a dobrodružství s přáteli.
Výměnný obchod
Premiéra druhé řady americké reality show. Nabídku různých věcí na prodej, které si sběratelé aut, komiksů nebo třeba strašidelných soch klaunů rozhodně nenechají ujít.

17. února

Mladý Wallander
premiéra druhé řady kriminálního seriálu
Adam Pålsson
Mladý Wallander | Netflix
Erax
Fantasy krátkometrážní snímek pro děti, ve kterém teta a její neteř neúmyslně vypustí mytické a nebezpečné tvory z kouzelné knihy.
Forgive Us Our Trespasses
Třicátá léta v nacistickém Německu, v této době žije na farmě chlapec, který se narodil s vadou ruky. Přesně v této době se ale dostal k moci Adolf Hitler, který spustil akci T4 s cílem zabít všechny obyvatele Německa s handicapem. Podaří se chlapci přežít?
Heart Shot
Maturantky Nikki a Samantha jsou zamilované a baví je plánovat si společnou budoucnost. Vše se ale změní, když Nikki dostihne její násilná minulost.
Wu Assassins: Fistful of Vengeance
pokračování akčního snímku Zabijáci Wu

18. února

Cuphead na scénu!
Nový animovaný seriál vycházející ze slavné videohry. Sledujte řadu nedorozumění a povedených kousků bratrského dua oživlých hrnečků jménem Cuphead a Mugman.
Texaský masakr motorovou pilou
Pokračování hororu, ve kterém skupina influencerů zamíří do Texasu vdechnout život městu duchů, ale narazí na Leatherface, proslulého vraha s maskou z lidské kůže.
Jednotky vesmírného nasazení
Druhá řada komediálního seriálu o lidech, kteří mají za úkol vytvořit novou složku amerických ozbrojených sil s názvem Vesmírné jednotky.
Steve Carell
Jednotky vesmírného nasazení | Netflix
Downfall: The Case Against Boeing
Dokumentární film zkoumající výrobní procesy společnosti Boeing. Po celosvětové panice, která propukla v březnu 2019 poté, co během pěti měsíců spadla dvě nová letadla a usmrtila 346 lidí, bylo zahájeno rozsáhlé vyšetřování.
Rabbids Invasion Special: Mission to Mars
Animovaný film na motivy her Rabbids Invasion společnosti Ubisoft. Když Nebulous Industries oznámí, že nabírají Rabbidy pro misi na Mars, Hibernation Rabbid se nerozmýšlí ani vteřinu. Jako geniální králík nepochopený svými hloupými vrstevníky vždy snil o cestě na rudou planetu. Odstartuje se třemi dalšími Rabbidy: Disco, temperamentní královnou tanečního parketu, Cosmem, pilotem, a Mini, rozkošným drobným Rabbidem. Tváří v tvář meziplanetární vesmírné hrozbě se budou muset naučit, jak překonat své rozdíly a pochopit, že skutečná moudrost vychází ze srdce.

22. února

Cat Burglar
Animovaný seriál od tvůrců Black Mirror. Oficiální popis seriálu zatím zveřejněn nebyl. Podle slov autorů se ale publikum může těšit na kombinaci klasické animované grotesky s interaktivním kvízem.
RACE: Bubba Wallace
dokument o slavném jezdci závodních speciálů NASCAR

24. února

Karma’s World Music Videos
speciální díl animovaného hudebního seriálu Karma’s World

25. února

Zase 15
Brazilský komediální seriál. Třicetiletá Anita je nespokojená se svým soukromým i profesním životem. Když objeví způsob, jak se vrátit v čase, rozhodne se svému patnáctiletému já upravit cestu tak, aby byla později úspěšnější i spokojenější. Co všechno ve své minulosti změní?
Vikingové: Valhalla
Volné pokračování seriálu Vikingové. Nový seriál nás seznámí s novou generací v čele s Leifem Eriksonem, Freydis, Haraldem Haradou a Vilémem Dobyvatelem. Tyto muže a ženy čekají nové boje o přežití ve stále se měnící Evropě.
Vikingové: Valhalla
Frida Gustavsson | Netflix
Madea se vrací
Americká komedie, ve které se Tyler Perry vrací v roli Madey, známé z filmů Tyler Perry's A Madea Family Funeral (2019) nebo Deník šílené manželky (2005).
Restless
francouzský film

28. února

Moje wspaniale zycie
Polská komedie. Joanna je žena středního věku, která se ze všech sil snaží být dobrou matkou, dcerou, babičkou, manželkou, milenkou, hospodyní a učitelkou na střední škole. Zdá se ale, že už jí dochází trpělivost.

Bez přesného data premiéry

Sanaematsun
Jihokorejský romantický seriál. Ha-Ri Shin je svobodná mladá žena, která miluje svého přítele. Když ale zjistí, že ji podvádí, vztah ukončí a běží se svěřit své kamarádce Young-Seo Jin. Zatímco Ha-Ri se vzpamatovává z bolestného rozchodu, požádá ji Young-Seo také o pomoc. Chce, aby se za ni Ha-Ri vydávala na rande naslepo. Ha-Ri nakonec souhlasí a je rozhodnutá, že udělá vše pro to, aby rande pořádně pokazila a kamarádka měla od nechtěného nápadníka, kterého jí vybrala rodina, pokoj. Když ale Ha-Ri na schůzku dorazí, čeká ji velké překvapení...
Sonyeonsimpan
Jihokorejský seriál z právnického prostředí. Přestože jsou trestné činy spáchané nezletilými stále násilnější a krutější, pachatelé obvykle uniknou jakýmkoli výraznějším trestům. Soudkyně Eun-Seok Sim mladistvé zločince nesnáší. Když je přidělena k místnímu soudu pro mladistvé, začne uplatňovat vlastní způsoby potrestání zločinců a mnohdy i porušovat pravidla.