Jaký bude další film Stevena Spielberga a kdo si v něm má zahrát?

Jaký bude další film Stevena Spielberga a kdo si v něm má zahrát?
Steven Spielberg | NIKO TAVERNISE / TWENTIETH CENTURY STUDIOS.
Steven Spielberg v prosinci oslavil 74. narozeniny, ale myšlenkám na poklidný důchod se naštěstí nepoddává. Na konci tohoto roku se snad dočkáme jeho verze slavného muzikálu West Side Story, a byť se oficiálně vzdal režie pátého Indiana Jonese, s filmováním seknout nehodlá. Jeho novým a v pořadí už čtyřiatřicátým kino-filmem bude zatím nepojmenované drama o dospívání, které má být zčásti inspirováno jeho vlastním dětstvím.
V jedné z hlavních rolí se podle aktuálních zpráv objeví talentovaná Michelle
Ansel Elgort
Ansel Elgort | Twentieth Century Fox
Williams, již jsme mohli vidět ve Venomovi a která všechny uhranula svým krátkým, leč nezapomenutelným vystoupením v oscarovém Místu u moře. Scénář s autobiografickými prvky obstaral Spielberg společně s Tonym Kushnerem, jenž už pro režisérskou ikonu napsal Mnichov, Lincolna a West Side Story. Proběhly již dokonce kamerové zkoušky za účelem obsazení mladých herců do rolí, z nichž jedna prý bude inspirována právě mladým Spielbergem.
Podrobnosti o příběhu se zatím drží pod pokličkou, ale snímek by měl sledovat titulní charakter v průběhu jeho dospívání, a to od útlého dětství až po pubertu. Dění přitom bude situováno do Phoenixu v Arizoně, kde na sklonku 50. a počátkem 60. let žil sám Spielberg. S velkou pravděpodobností tak můžeme počítat s postavou společenského outsidera, jehož ovlivňuje komplikovaný vztah s otcem a možná také láska ke kinematografii.
Michelle Williams
Michelle Williams | The Fando
Produkce filmu by měla odstartovat letos v létě a premiéry se snad dočkáme někdy v průběhu příštího roku.