Michelle Pfeiffer by si znovu ráda zahrála Catwoman. Zatím jí to ale nikdo nenabídl

Michelle Pfeiffer by si znovu ráda zahrála Catwoman. Zatím jí to ale nikdo nenabídl
Batman se vrací (1992) | Warner Bros.
Za posledních třicet let filmový svět eviduje tři představitelky komiksové (anti)hrdinky Seliny Kyle alias Catwoman. Michelle Pfeiffer (Batman se vrací), Halle Berry (Catwoman) a Anne Hathaway (Temny rytíř povstal). A právě první jmenovaná nyní dala veřejně najevo, že by si jednu ze svých nejslavnějších (a nejlepších!) filmových rolí velmi ráda zopakovala.
Michael Keaton, Michelle Pfeiffer
Batman se vrací | Warner Bros.
Řeč je o chystané sólovce Flashe, v níž se bude cestovat časem a už nějakou dobu je potvrzené, že se v ní objeví i Batman. A to rovnou ve dvou podobách - kostým netopýřího může si ve snímku znovu obleče jak Ben Affleck (Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, Liga spravedlnosti), tak Michael Keaton, jenž si slavného maskovaného bojovníka se zločinem zahrál ve filmech Batman a Batman se vrací. A právě jeho účast zřejmě vnukla známé herečce myšlenku, že i ona by si po mnoha letech mohla opět trochu zařádit ve svém řádně sexy kočičím outfitu.
Háček je v tom, že se jí s nabídkou role zatím nikdo z tvůrců neozval. Možná je to jen otázka času, než Michelle doma zazvoní telefon. Předpokládám, že nebude málo fanoušků Burtonových Batmanů a hlavně jedinečného pojetí této oblíbené postavy, kteří by si její návrat (byť třeba jen chvilkový a spíše symbolický) také přáli. Držíme palce, Michelle!
Michael Keaton, Michelle Pfeiffer
Batman se vrací | Warner Bros.