Catwoman

36%
Catwoman
Plakát traileru

Ostýchavá a přecitlivělá výtvarnice Patience Philips (Halle Berry) je ženou, která se snad nikdy nepřestane omlouvat za to, že se vůbec narodila. Pracuje jako návrhářka pro Hedare Beauty, gigantickou kosmetickou společnost, přicházející na trh s revolučním výrobkem proti stárnutí. Když Patience náhodou narazí na zlověstné tajemství svého zaměstnavatele, ocitá se náhle uprostřed ohromného spiknutí, které jí následně změní život navždy. Osudovým zvratem se promění na ženu, vládnoucí kočičí silou, rychlostí, hbitostí a zbystřenými smysly. Díky nově získaným dovednostem a kočičí intuici se Patience stane Kočičí ženou (Catwoman), uhlazenou a plíživou bytostí, balancující na tenké hranici mezi dobrem a zlem. Jako správná divoká šelma je nebezpečná, úskočná a nezkrotná. Její nový život, v němž o dobrodružství není nouze, se navíc komplikuje začínajícím vztahem s Tomem Lonem (Benjamin Bratt), policistou, který se zamiloval do Patience, ale zároveň je fascinován tajemnou Kočičí ženou. Ukáže se totiž, že je zodpovědná za řadu zločinů sužujících město.




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
4
Je to děsná kokotina,která je sledovatelná jen díky Halley Berry v latexu. Věřím,že pohled na ní v tomto snímku je mokrým snem spousty filmových fandů. Scénář je obrovský průser,kterému nepomohli ani průměrní herci,kteří se zde také příliš nepředvedli.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
4
Od filmu jsem čekal úplný propadák a zklamání, takže mě mohl jen mile překvapit. A to se docela i stalo. Catwoman se snaží být originální a jiná,, což se povedlo možná až moc, takže celkový výsledek mi přišel trochu chaotický. Nicméně rozhodně jsem se nenudil (i když začátek byl trochu pomalý). Znám horší filmy.
Fingon
16 886 bodů
8
Catwoman. Catwoman. Hm, hm. Dostala Zlatou malinu, což je hodnocení udělované většinou po právu (teď si vzpomínám třeba na Pinocchia. Pitof na mně udělal velký dojem Vidocqem, takže jeho latexový opus mě nemohl minout. Nejdřív jsem si říkal: wow, jaká to dynamická kamera, super! Po chvíli se kamera uklidnila a na dveře mého pokoje začala škrábat nuda. To vydrželo asi do dvacáté minuty, přesněji do momentu, kdy se z puťky stala Catwoman. Ještě do té chvíle jsem si říkal, že tenhle film je zatracovaný po právu. Jenže není. Od proměny až do konce už je to velmi zábavná jízda a musím říct, že se mi tento film MOC LÍBIL. Tak a je to venku...

Dodatečné informace

Původní název:
Catwoman (více)
  • Austrálie Catwoman
Premiéra v ČR:
23. 9. 2004
Země původu:
Austrálie, USA
Rozpočet:
100 mil. USD
Tržby:
82,1 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Catwoman je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch