Krotitelé duchů jsou zpátky. Ano, už zase

Krotitelé duchů jsou zpátky. Ano, už zase
Krotitelé duchů (1984) | Columbia TriStar
V lednu 2019 studio uvolnilo kratičký a na nostalgickou notu brnkající teaser ke třetím Krotitelům duchů (2010), kteří se do kin podívají v červenci příštího roku. Mělo by se volně navazovat na původní druhý film, takže bychom se měli dočkat ikonického týmu pod taktovkou režiséra Ivana Reitmana, Jasona. Ten má na kontě čtyři oscarové nominace a řadu velmi solidních filmařských zářezů, které si vždy pohrávaly s komediální notou - Děkujeme, že kouříte (2005), Juno (2007), Lítám v tom (2009).
Carrie Coon, Ivan Reitman, Jason Reitman, Mckenna Grace, Finn Wolfhard
Ghostbusters: Afterlife | Twitter
Nyní se na první fotografii ze zákulisí natáčení třetích Krotitelů duchů představuje nejužší filmařský štáb a herečtí představitelé. A opět se jede na nostalgické vlně. Ústřední dvojicí mužů jsou právě zmiňovaní Ivan Reitman (duchovní otec "krotitelů") a jeho syn Jason, který přebírá vedoucí otěže. Dále na snímku najdete herce Carrie Coon (Vdovy), Finna Wolfharda (série To) a Mckennu Grace (mladá Captain Marvel). Jason Reitman snímek zveřejnil na svém twitterovém účtu.
Až (jestli vůbec) se objeví obrázek z placu s původními herci - Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver -, budou snad i největší škarohlídi spokojeni a se zájmem dají tomuhle projektu zelenou.
Bill Murray, Sigourney Weaver
Kristen Wiig, Melissa McCarthy