Juno

74%
Juno
Plakát traileru

Juno je šestnáctiletá středoškolačka, která se potýká s nečekaným těhotenstvím. Otcem dítěte je další teenager Paulie, kterého ovšem ona nepovažuje za svého přítele. Chce, aby všechno skončilo jako špatný sen, ale zjišťuje, že musí začít situaci řešit. Využije pomoci své nejlepší přítelkyně Leah a uvažuje o Centru pro pomoc ženám, aby jí pomohlo s "rychlým potratem", jak tomu sama říká. Před klinikou ale potká svou kamarádku Su-Chin, která odmítá potraty a přesvědčí ji, aby svoje rozhodnutí změnila. Juno nakonec spolu s Leah nachází v Penny Saver inzerát od Marka a Vanessy Loringových, kteří zoufale touží po dítěti a právě zde začíná příběh mladičké dívky Juno a jejího dospívání.




Pete69
Pete69
29 102 bodů
6
Příběh o rozverné a jistě ne zcela dospělé nastávající mamince, která se od začátku rozhodně k adopci. Nic extra vyjma tématu samotného jsem však na snímku nenašel. Dobré herecké výkony, dobrý scénář, dobré zpracování.. dobrý film, za mě je dobré 60%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
8
Opravdu velké překvapení. nečekal bych, že mě tak primitivní film tolik dostane. Jednoduchý příběh, který rozhodně není vyprávěn poprvé, je tu ale dobře podán. Herci i jejich postavy jsou sympatičtí a během filmu jsem se ani trochu nenudil. Skvělý důkaz toho, že i jednoduché filmy mohou být natočeny dobře.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Bez Ellen Page by tenhle film byl poloviční. Navíc ani moc nemusím toho Majklá Serů. Takže to všeobecné nadšení z filmu jde trošku mimo mě..6/10


Dodatečné informace

Původní název:
Juno (více)
  • Maďarsko Juno
  • Maďarsko Junebug
  • Maďarsko Juno - Crecer, correr y tropezar
  • Maďarsko Juno - Embarazada por accidente
  • Maďarsko La joven vida de Juno
  • Maďarsko Джуно
Premiéra v ČR:
16. 10. 2008
Distributor:
Falcon
Země původu:
Maďarsko, Kanada, USA
Rozpočet:
7,5 mil. USD
Tržby:
232,37 mil. USD (celosvětově)

Podobné


Powered byJustWatch