Shane Black dokončil scénář nového Predátora a je prý geniální!

Shane Black dokončil scénář nového Predátora a je prý geniální!
Režii si zopakoval dva roky zpátky pod křídlem Marvelu, když nám naservíroval Iron Mana 3. Výsledek nebyl (z hlediska scénáře) Blackova nejlepší práce, to se ale dalo čekat. Gigant jako Marvel sice angažuje talentované lidi, do velké míry ale určuje, jak jeho filmy budou vypadat.
Od půlky loňského roku pracuje Black na Predátorovi. Již tehdy bylo jasně řečeno, že nepůjde o reboot, ale o pokračování. Sám Black k filmu uvedl "raději bych rozšířil mytologii predátoří série, než zmáčkl restart".
Obrázek článku
Scénář je konečně hotový a John Davis, který se jako producent podílel na naprosto všech filmech s predátorem (včetně crossoverů s vetřelci), je z výsledku přímo nadšený. "Četl jsem hodně jeho scénářů a myslím si, že tenhle je geniální. Je zábavný a vede známou značku novým, zajímavým směrem. Shane je prostě úžasný scenárista-režisér. Úžasný vypravěč."
Pro Davise je Predátor z roku 1987 srdeční záležitostí, neboť šlo o vůbec první film, jaký kdy produkoval. Naposledy jsme slavného zabijáka viděli v roce 2010 v obstojném polo-remaku Predátoři. Kdy se začne natáčet nový film, jenž volně naváže na původní klasiku, to zatím nevíme. Doufejme, že u toho bude i Arnold Schwarzenegger. Když už se mohl tolikrát vrátit jako Terminátor, určitě by fanoušci ocenili ještě jedno Get to da choppa!.
Víte že...
... v některých zemích byla reklama na prvního Predátora postavena na sloganu "Tentokrát bude Arnold kořistí"? Fungovalo to, diváci chtěli vidět, před kým bude Arnold utíkat a jak se popere se silnějším soupeřem.