Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Antonio Banderas bude mezi 33 zavalenými chilskými horníky
    Filmy25. 5. 2013
    Antonio Banderas bude mezi 33 zavalenými chilskými horníky

    V roce 2010 zasáhla celý svět zpráva, že se v Chile zřítil důl a pod zemí uvízlo 33 horníků. Podařilo se jim pod sutinami přežít celých 69 dní a jejich zachraňování sledovaly miliony lidí po celém světě v přímém přenosu. Rázem se z nich stali hrdinové a z jejich rodin nejšťastnějí lidé na světě. Příběh hrdinství, vůle a zázraku zaujal všechny, včetně filmařů, kteří okamžitě začali vyjednávat o zakoupení filmových práv.

  2. Disney oznámilo nový Star Wars seriál!
    Seriály23. 5. 2013
    Disney oznámilo nový Star Wars seriál!

    Kdo se bál, že do oznámené premiéry nových filmových epizod Hvězdných válek nevydrží, může se uklidnit a prášky na nervy zase rychle schovat do šuplíku. Studio Disney oficiálně oznámilo vznik nového seriálu.

  3. Další hra ožívá na filmovém plátně - finští Angry Birds našli scénáristu
    Filmy22. 5. 2013
    Další hra ožívá na filmovém plátně - finští Angry Birds našli scénáristu

    Společnost Rovio Entertainment oznámila, že se scénáře k jejich chystanému celovečernímu animovanému snímku Angry Birds ujme Jon Vitti.

  4. Kultovní potvůrky Gremlins se možná dočkají zcela nového zpracování
    Filmy16. 5. 2013
    Kultovní potvůrky Gremlins se možná dočkají zcela nového zpracování

    Asi to většina z nás zná - je to chlupaté, ušaté a má to ohromná kukadla. Ne, nemyslíme labradora, co se vám doma rozvaluje na gauči. Je to hodný a roztomilý Gremlin, kterého jeho ošklivější a zlejší sourozenci nemají rádi! Není tak žravej a i jeho kukuč je jim dost na obtíž. Vždyť oni chtějí ničit a jíst!

  5. Arnold Schwarzenegger bude trénovat toxického mstitele
    Filmy15. 5. 2013
    Arnold Schwarzenegger bude trénovat toxického mstitele

    Arnold Schwarzenegger se již v několika komediích objevil, minimálně Dvojčata, Policajta ze školky a Pravdivé lži milují davy diváků. A jak by ne, Arnold v nich dokázal, že umí víc než jen kamenné tváře, naolejované svaly a vypouštět náboje ze smrtících zbraní. Pro toho, kdo má Arnolda rád právě v odlehčenější komediální pozici, máme dobrou zprávu. Herec v současnosti vyjednává o účastni na nové akční komedii s názvem The Toxic Avenger.

  6. Al Pacino dostane dopis, který inspiroval příběh samotného Johna Lennona
    Filmy15. 5. 2013
    Al Pacino dostane dopis, který inspiroval příběh samotného Johna Lennona

    Do kin se chystá komedie inspirovaná slavnou a jednou z nejkrásnějších písní Johna Lennona, bývalého člena anglické skupiny The Beatles - Imagine. A jak název samotné písně napovídá, představivosti dali filmaři volný průchod.

  7. Sacha Baron Cohen plánuje natočit Lesbičku
    Filmy12. 5. 2013
    Sacha Baron Cohen plánuje natočit Lesbičku

    Borat, Brüno, Diktátor a teď Lesba. Tak to je velmi stručný výčet provokativních a kontroverzních komedií pro otrlé z dílny britského herce Sachy Barona Cohena.

  8. Natalie Portman a Ewan McGregor opět spolu. Ale tentokrát proti sobě.
    Filmy8. 5. 2013
    Natalie Portman a Ewan McGregor opět spolu. Ale tentokrát proti sobě.

    Filmoví tvůrci to občas nemají lehké. Nejen remake Vrány má potíže. Podobné nekonečné průtahy se drží i projektu s názvem Jane Got a Gun.

  9. Nová Vrána mění hlavního hrdinu - místo profesora Xaviera záporák z Rychle a zběsile
    Filmy8. 5. 2013
    Nová Vrána mění hlavního hrdinu - místo profesora Xaviera záporák z Rychle a zběsile

    Od té doby, co se objevila informace, že filmaři připravují novou verzi komiksového hitu Vrána, ve němž kdysi zazářil Brandon Lee (a během jehož natáčení bohužel i nešťastnou náhodou zemřel), objevují se ve filmových kruzích různé spekulace a informace o tom, co mohou diváci čekat.

  10. Michael Fassbender a Natalie Portman si střihnou Shakespearovskou tragédii Macbetha
    Filmy4. 5. 2013
    Michael Fassbender a Natalie Portman si střihnou Shakespearovskou tragédii Macbetha

    Černá labuť jí přinesla Oscara, právě se vrátila z mateřské dovolené, čeká ji druhé rande s mocným Thorem, připravuje a produkuje western a teď se ještě vrhne na Shakespeara. Takhle nějak by se dala popsat náplň práce Natalie Portman během zhruba posledních 3 let.

  11. Pitt, Lerman a LaBeouf - 3 muži v tanku
    Filmy3. 5. 2013
    Pitt, Lerman a LaBeouf - 3 muži v tanku

    Letos v září by se měly rozjet kamery na připravovaném projektu režiséra, scénáristy a producenta Davida Ayera. Příběh z pera samotného Davida nás vrátí v čase a podíváme se na poslední dny II. světové války. Snímek se jmenuje Fury a slibuje divákům obrovskou tankovou bitvu a neuvěřitelnou akci!

  12. Danielu Radcliffeovi půjde o život. Pustí se do vyšetřování japonské yakuzy!
    Filmy2. 5. 2013
    Danielu Radcliffeovi půjde o život. Pustí se do vyšetřování japonské yakuzy!

    Danielovi Radcliffeovi už nikdy nikdo Harryho Pottera neodpáře. Přesto se mladý herec snaží vybírat role bez ohledu na žánr. Nejdříve se pustil do povedeného hororového thrilleru Žena v černém, který se brzy dočká pokračování, a teď jej čeká role investigativníh novináře v adaptaci memoárů od Jakea Adelsteina.

  13. Ovečka Shaun se dočká filmového zpracování!
    Filmy28. 4. 2013
    Ovečka Shaun se dočká filmového zpracování!

    Ať nesmutní, kdo smůlu má, ovečka Shaun mu vždycky radu dá... Přesně takhle začíná znělka oblíbeného a naprosto geniálního seriálu Ovečka Shaun z dílny britského výtvarného studia Aardman z Bristolu.

  14. J. J. Abrams: "Star Trek a Star Wars míchat nebudu."
    Filmy26. 4. 2013
    J. J. Abrams: "Star Trek a Star Wars míchat nebudu."

    Režisér J.J. Abrams má v současné době plno práce s propagací svého nového snímku Star Trek: Do temnoty a současně se snaží pracovat na přípravách, které sebou obnáší natáčení nové epizody Star Wars.

  15. RED 2: Velmi nebezpeční důchodci se představují na nových plakátech
    Filmy26. 4. 2013
    RED 2: Velmi nebezpeční důchodci se představují na nových plakátech

    Velmi nebezpeční důchodci z agentury CIA jsou zpět! Pomalu, ale jistě se blíží premiéra druhého dílu akční komedie RED a do svých rolí se vrací nejen většina herců z původního hereckého obsazení, ale dojde i na několik hvězdných nováčků.